Κυριακίδης: «Να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα»

bcf52b4abeb47228af2ac36ae0f1cca8 55358
Δεκέμβριος 1, 2014

bcf52b4abeb47228af2ac36ae0f1cca8 55358
Ικανοποιημένος ήταν ο Ηλίας Κυριακίδης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη με 2-0 επί της Γλυφάδας, ωστόσο ο 29χρονος μέσος επικεντρώθηκε περισσότερο στις διοικητικές εξελίξεις που γίνονται 

στην ομάδα της Νίκαιας.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ιωνικού για το παιχνίδι με την Γλυφάδα:

«Η υπεροχή μας ήταν καθολική. Ήταν μία εμφάνιση που ικανοποιήσε εμάς αλλά και τον κόσμο. Σίγουρα η νίκη μας δίνει δύναμη για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Το παιχνίδι θεωρώ ήταν απολαυστικό και σε αυτό βοήθησε ο αντίπαλος που δεν έκανε σκόπιμα καθυστερήσεις αλλά προσπάθησε να παίξει το παιχνίδι του».

Όσο αφορά στο κομμάτι των διοικητικών εξελίξεων, ο Ηλίας Κυριακίδης δήλωσε:
«Περνάει μία δύσκολη περίοδο ο Ιωνικός. Τα τελευταία έξι με επτά χρόνια επικρατεί ανασφάλεια, αφού ο σύλλογος έχει βρεθεί στις μικρότερες κατηγορίες. Όποιος μπορεί να στηρίξει την ομάδα με τον δικό του τρόπο, είτε είναι ποδοσφαιριστής, είτε η καινούρια διοίκηση, ας δείξουν εμπράκτως την βοήθειά τους. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι όλοι μας και να καταφέρουμε να ανεβάσουμε τον Ιωνικό στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Ο 29χρονος αρχηγός της Νικαιώτικης ομάδας, πρόσθεσε:
«Κατανοούμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Δεν συμβαίνουν μόνο στην δική μας ομάδα αλλά στις περισσότερες στην Ελλάδα. Είναι ελάχιστες οι υγιείς ομάδες. Η μόνη υγεία που εκπέμπει στον σύλλογο είναι η ανιδιοτελής αγάπη που υπάρχει απ’ όλους για τον Ιωνικό. Με προσπάθεια, με ψυχή και την αγάπη που υπάρχει γι’ αυτή την ομάδα να καταφέρουμε να την κρατήσουμε ψηλά».