Όλα για την νίκη από τον λαβωμένο Ιωνικό

Untitled-2
Δεκέμβριος 6, 2014

Untitled-2

Δεν έχει τέλος η ατυχία στον Ιωνικό, καθώς δυο ακόμα τραυματίες προστέθηκαν μεσοβδόμαδα, στην ήδη μεγάλη λίστα των απουσιών. Ο λόγος για τους Γιάννη Ριγανά και Μιχάλη Μαρή, με τον πρώτο να παθαίνει κάκωση στην ώμο ( κάκωση ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης), ενώ ο δεύτερος θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο. Αμφότεροι θα απουσιάσουν για περίπου ένα μήνα. 
Έτσι λοιπόν ο κατάλογος των απουσιών έφτασε τα οχτώ άτομα με τους Τσακίρη, Σερέπα, Κατσίκη, Κατσαβριά, Μακαρωνά και Γιακούμπι να συνεχίζουν τις θεραπείες τους, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει μπει σε ρυθμό προπονήσεων και σύντομα αναμένεται η επιστροφή του. Παρά τον προβληματισμό, η ομάδα από την πρώτη στιγμή δούλεψε κόντρα στις πολλές απουσίες και απέδειξε πως είναι ικανή να καλύψει τα κενά που διαρκώς δημιουργούνται. 

Παράλληλα, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό με τους παίκτες να πιστεύουν και να αποζητούν την νίκη στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Βάρης. Ο Ηλίας Καλοπήτας και οι παίκτες του ποντάρουν πολλά και στον παράγοντα έδρα όπου φέτος η Νεάπολη φαντάζει απόρθητο φρούριο, σε αντίθεση με πέρσι όπου είχαν χαθεί πολύτιμοι βαθμοί. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα, πως και στα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας στην έδρα μας, ήρθαν νίκες με καθαρό σκορ (2-0 με Ιεράπετρα, 4-0 με Ηρόδοτο, 2-0 με Ατρόμητο και 2-0 με Γλυφάδα) αποδεικνύοντας τις ξεκάθαρες βλέψεις πρωταθλητισμού. Στην επιτυχία αυτή, καθοριστικό ρόλο έχει παίξει η παρουσία του κόσμου, που με την στήριξή του βοηθά την ομάδα, και την Κυριακή αναμένεται για ακόμα μια φορά, να αποτελέσει τον 12ο παίκτη μας. 

Στο πλαίσιο αυτό, μοιράστηκαν προσκλήσεις σε λύκεια και γυμνάσια της περιοχής, για άλλη μια Κυριακή, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα η ανταπόκριση ήταν μεγάλη από τους νεαρούς φιλάθλους του συλλόγου. 

Τέλος, γεύμα συσπείρωσης πριν το κομβικό παιχνίδι με την Βάρη, παρέθεσε σήμερα στην ομάδα ο πρόεδρος, Σιακάρας Φώτης, δείχνοντας την στήριξη του σε παίκτες και προπονητικό τιμ. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ