Καλοπήτας: «Ενωμένοι όλοι για την νίκη»

kalopitas56 660x530
Δεκέμβριος 11, 2014

kalopitas56-660x530
Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του συλλόγου, Ηλίας Καλοπήτας, ενόψει του κομβικού αγώνα της Κυριακής στην Κρήτη, κόντρα στο Κισσαμικό αναφέροντας χαρακτηριστικά : 

«Την Κυριακή η ομάδα πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Κισσαμικό σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Τον Ιωνικό, ως ένα μεγάλο σύλλογο, δεν είναι ικανό να τον λυγίσει τίποτα και οφείλει να ξεπερνάει όλα τα αγωνιστικά προβλήματα που του παρουσιάζονται. Η Διοικούσα Επιτροπή με τον πρόεδρο, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες, μαζί με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, ενωμένοι όλοι θα αγωνιστούμε για να πετύχουμε την νίκη κάνοντας ένα ακόμα βήμα ώστε να πραγματοποιήσουμε το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος ! «

– Εξάλλου, εξαιρετική ήταν η διαιτησία των Λάμπρου, Παντελάκη και Τακόπουλου στον αγώνα της Κυριακής ανάμεσα σε Ιωνικό και Αστέρα Βάρης. Χαρακτηριστικό ήταν άλλωστε το κλίμα στο τέλος του αγώνα καθώς και οι δυο ομάδες ήταν απόλυτα ικανοποιημένες από την απόδοση που είχε το διαιτητικό τρίο.

Ξεκινά σύντομα η διάθεση των λαχνών

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση των λαχνών ενίσχυσης του συλλόγου, με την συνδρομή – στήριξη όλων, να κρίνεται επιβεβλημένη. Οι λαχνοί κληρώνουν έναν Opel Corsa που βρίσκεται έξω από την θύρα 3 του γηπέδου της Νεάπολης. Τις προσεχείς μέρες θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης της διάθεσης, καθώς και τα σημεία πώλησης. Η Διοικητική Επιτροπή εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον μεγάλο χορηγό της ομάδας, για την προσφορά του αυτοκινήτου.

Τα βλέμματα στις ακαδημίες

Ένα «στοίχημα» που έχει θέσει η νέα διοίκηση του συλλόγου, και συγκεκριμένα ο πρόεδρος, είναι η περαιτέρω αξιοποίηση των ακαδημιών. Είναι χαρακτηριστικό πως σε όλες τις ηλικίες των τμημάτων υποδομής, ο Ιωνικός μετρά μόνο επιτυχίες, κι αυτό προδιαγράφει ένα λαμπρό μέλλον και για την πρώτη ομάδα. Στόχος είναι σταδιακά να βοηθηθούν οι νεαροί αθλητές ώστε να μπορέσουν είτε μακροπρόθεσμα, είτε σύντομα να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα. 

Τελευταίες Ανακοινώσεις