Επιστροφή Πασπαλιάρη

paspaliaris
Δεκέμβριος 16, 2014

paspaliaris
Επέστρεψε στον Ιωνικό ο Αντρέας Πασπαλιάρης για να αναλάβει την θέση του γενικού αρχηγού και να βοηθήσει στο οργανωτικό κομμάτι τον σύλλογο ώστε να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της ανόδου. Ο νέος γενικός αρχηγός βρισκόταν στο πάγκο της ομάδας και στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Κισσαμικό και παρουσιάστηκε επίσημα στους παίκτες από τον πρόεδρο, Φώτη Σιακάρα.

Εξάλλου, στα προπονητικά του καθήκοντα επιστρέφει ο Λευτέρης Βασιλειάδης -στυλοβάτης των ακαδημιών τα τελευταία χρόνια- που διετέλεσε «υπηρεσιακός» γενικός αρχηγός τις τελευταίες αγωνιστικές αποδεικνύοντας πως είναι στρατιώτης του συλλόγου. Ο ταλαντούχος προπονητής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι χρέος όλων μας να βοηθάμε τον μεγάλο αυτό σύλλογο όποτε κρίνεται απαραίτητο. Είμαι χρόνια προπονητής στις ακαδημίες του Ιωνικού μα πάνω απ’ όλα είμαι στρατιώτης της ομάδας όποτε μου ζητηθεί. «

 

Προετοιμασία ενόψει Ηλυσιακού

Στο αυριανό παιχνίδι, κόντρα στον Ηλυσιακό στις 15.00 (στην Νεάπολη), έχουν στρέψει άπαντες την προσοχή τους. Ο Ηλίας Καλοπήτας και οι παίκτες του έχουν αφήσει πίσω το παιχνίδι στην Κρήτη και επικεντρώνονται στο πρώτο παιχνίδι – τελικό, όπως χαρακτηρίζονται όλα τα παιχνίδια πλέον. Για ακόμα μια αγωνιστική, η ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Κατσίκη, Σερέπα, Ριγανά ενώ σε ρυθμούς προπόνησης έχουν μπει Κατσαβριάς και Τσακίρης, ωστόσο δεν είναι έτοιμοι ακόμα. Τέλος, αγώνας δρόμου γίνεται για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Τσίγκας, με την συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι να φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. 

– Η διοικούσα επιτροπή καλεί αύριο (17/12) τους φιλάθλους στο γήπεδο της Νεάπολης στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το 2014, να δώσουν δυναμικό παρών, έτσι ώστε όλοι μαζί να επιστρέψουμε στις νίκες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις