Υπέγραψαν Μιχελής και Κατσίκιας

52b74e514613703b41edc2b150a1840c L
Δεκέμβριος 28, 2014

52b74e514613703b41edc2b150a1840c L
Σε δύο σπουδαίες προσθήκες προχώρησε η ομάδα αποκτώντας τον Στράτο Μιχελή και τον Μιχάλη Κατσικιά ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του συλλόγου. 

Ο Μιχελής είναι παίκτης που καλύπτει ολόκληρη την δεξιά πλευρά, έχοντας πολλές παραστάσεις από Β’ εθνική και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων ομάδων και στο Αιγάλεω, στην Καλαμάτα, στην Βέροια, στον Εθνικό Αστέρα, στον Βύζαντα και στον Εθνικό. 
Ο Κατσίκιας αποτελεί έναν παλιό γνώριμο, καθώς είχε αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στον Ιωνικό για ένα εξάμηνο πριν από τρία χρόνια. Είναι παίκτης κλειδί καθώς μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία και στα δύο άκρα. 

Παράλληλα, παρελθόν από τον σύλλογο αποτελούν ο Γιώργος Ζαχαράτος και ο Άγγελος Κατσαβριάς και η διοίκηση του Ιωνικού τους ευχαριστεί για την προσφορά τους.

Σε αυτό το σημείο η Διοικούσα Επιτροπή θέλει να εκφράσει την πρόθεσή της για την παραμονή στην ομάδα του Θανάση Τσίγκα και του Κώστα Γιώτα, με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή μέσα σε πολύ θετικό κλίμα, όμως και οι δύο για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους ζήτησαν να αποχωρήσουν. Για τον λόγο αυτό, ο Ιωνικός θα προχωρήσει στην αντικατάστασή τους με παίκτες ανάλογου επιπέδου, με το όνομα και την ιστορία του συλλόγου. Ανακοίνωση θα υπάρξει τις προσεχείς μέρες από το επίσημο site της ομάδας, το οποίο καλούνται οι φίλαθλοι να χρησιμοποιούν για την έγκυρη ενημέρωσή τους.

Το βάρος στις ακαδημίες

Μια δέσμευση του προέδρου Φώτη Σιακάρα, υλοποιήθηκε καθώς έπειτα από συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση με τον υπεύθυνο ακαδημιών, Τσεφαλά Κώστα,  προωθήθηκαν από τις ακαδημίες μας οι αθλητές Κολοβός, Σβόλης, Γκόγκας και πλέον θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα. Αυτό αποτελεί ένα πρώτο δείγμα για την προσοχή που επιδιώκει η διοίκηση να δώσει στο κομμάτι των ακαδημίων, καθώς θεωρεί πως μέσα από την ακαδημία εξασφαλίζεται το μέλλον του συλλόγου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ