Μέσα σε γιορτινό και ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όλων των τμημάτων του ερασιτέχνη Ιωνικού για το έτος 2015 κατά το οποίο συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά το Δημαρχείο της Νίκαιας, παρουσία και του Δημάρχου αλλά και πολλών μεγάλων προσώπων που τίμησαν την ομάδα του Ιωνικού. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ιωνικού, Αριστειδόπουλος Τάσος, που απηύθυνε χαιρετισμό στον κόσμο, κι ευχήθηκε επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα για τον σύλλογο.
Εξάλλου ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Σιακάρας Φώτης, κλήθηκε να απονείμει τιμητική πλακέτα στον Μιχάλη Σπανό εκ μέρους του συλλόγου, για την προσφορά του στον Α.Ο. Ιωνικό.
Θεατρική παράσταση προς τιμήν του Ιωνικού
Προσφορά για τους φιλάθλους της ομάδας γίνεται από την θεατρική παράσταση «Νοικοκυρές του Facebook», που ανεβαίνει στο θέατρο Αυλαία στον Πειραιά. Στις 13 Φεβρουαρίου με την τιμή του ενός εισιτηρίου θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση δύο άτομα με 16 ευρώ. Οι συντελεστές της παράστασης επέλεξαν να αφιερώσουν εκείνη την ημέρα στην ομάδα μας, για την συμπλήρωση των 50 χρόνων που γιορτάζει ο σύλλογος φέτος. Για κρατήσεις θέσεων απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με τα γραφεία της ομάδας (210-4250826) έως τις 10 Φεβρουαρίου, και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Αναζήτηση
Τελευταίες Ανακοινώσεις
Moυντζούρης: «Ο Φυσικοθεραπευτής είναι και ψυχολόγος»
Το Match Programme με Ιεράπετρα
Ανακοίνωση
Αρναούτης: «Κοιτάμε μπροστά»
0-0 στη λασπομαχία
Ιωνικός στο Facebook