Ο Ιωνικός είναι εδώ!

2012 IONIKOS-KERATSINI
Ιούλιος 26, 2015

2012 IONIKOS-KERATSINI
Έπειτα από δυο μήνες αδράνειας και με τις μοναδικές περιπτώσεις διοικητικής διαδοχής που παρουσιάστηκαν, να αποδεικνύονται «φούσκες», οι Rangers αποφάσισαν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους, να ηγηθούν της σωτηρίας του Ιωνικού. 

Στους δύσκολους καιρούς που διανύει αυτός ο τόπος, σίγουρα μια τέτοια επιλογή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη, όμως είναι επιτακτική ανάγκη να διαφυλαχθεί ο ιστορικός Ιωνικός και να μην αφεθεί στο έλεος κανενός. Στα πλαίσια αυτά, κι έπειτα από σχετική συνέλευση που συγκλήθηκε μεταξύ των οπαδών του Ιωνικού, αποφασίστηκε η ομάδα να πραγματοποιήσει την πρώτη της συνάντηση, την Δευτέρα 27/7 και ώρα 19.00, στο γήπεδο της Νεάπολης με όλους τους παίκτες που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου. 

Μέσα από την συνάντηση αυτή θα προκύψει και η Διοικούσα Επιτροπή, επισφραγίζοντας πλέον και επίσημα πως ο Ιωνικός επιστρέφει δυνατά. Ο Ιωνικός από σήμερα παύει να είναι ακέφαλος και για όλες τις αποφάσεις υπεύθυνη θα είναι η Επιτροπή που θα οριστεί, ενώ έχει υπάρξει ήδη συνεννόηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αριστειδόπουλο Τάσο.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του προέδρου των Rangers, Στέλιου Παλαιοχωρίτη, για το μέλλον της ομάδας, σε συνέντευξή του στο αυριανό φύλλο στην Ώρα των Σπορ:  «Θα περιμένουμε προτάσεις για την ομάδα και όσες έρθουν θα τις συζητήσουμε σε Συνέλευση που θα καλέσουμε. Αν μπορέσουμε να βρούμε κάποιον άνθρωπο να πάει την ομάδα πιο πάνω, έχει καλώς! Προς το παρόν, θα κάνουμε το πλάνο μας με τη λογική ότι δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος» ενώ πρόσθεσε «Θα το παλέψουμε, όποιος κι αν είναι αντίπαλος. Από τον Αύγουστο δεν κερδίζει κανένας! Αυτό που θέλουμε είναι να γεμίσουμε πάλι το γήπεδο! Να έχει στα ντέρμπι πάνω από 4000 φιλάθλους»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ