Ο αρχηγός έμεινε, τα καλύτερα έρχονται!

ilias003
Ιούλιος 31, 2015

ilias003

Έπειτα από μεγάλες προσπάθειες οι Rangers κατάφεραν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο «ναι» του Ηλία Κυριακίδη, με τον πολύπειρο μέσο να παραμένει για έναν ακόμα χρόνο στο Ιωνικό. 

Κατά την διάρκεια των συζητήσεων, όσες δυσκολίες κι αν εμφανίστηκαν – κι με έναν τόσο περιζήτητο ποδοσφαιριστή δεν ήταν λίγες – στο τέλος της ημέρας πάντα έμενε εκείνο το συναίσθημα για κοινή πλεύση κι έτσι λοιπόν ο 30χρονος παίκτης – με πλούσιο και γνωστό σε όλους βιογραφικό σε ΑΕΚ, ΑΕΛ, Εργοτέλη, ΤΣΣΚΑ Σόφιας κλπ – αφού έλαβε όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις συμφώνησε με τους διοικούντες. 

Ο Ηλίας Κυριακίδης που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ιωνικού και έφτασε να αγωνιστεί με το αστέρι στην φανέλα μέχρι και Α’ εθνική, είναι ο παίκτης που σε αυτή την κρίσιμη καμπή θα αναλάβει το βαρύ φορτίο να ηγηθεί της ομάδας σε αγωνιστικό κι όχι μόνο επίπεδο. Είναι συνυφασμένος με την σύγχρονη ιστορία του συλλόγου και ως τέτοιος επέλεξε να παραμείνει «πυλώνας» στην ομάδα της καρδιάς του.

Την χρονιά που πέρασε, στάθηκε ηγετικά στον χώρο του κέντρου με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, δηλώνοντας «παρών» σε όλα τα παιχνίδια και οργώνοντας τα γήπεδα σαν 18άρης. Το μυαλό και η εμπειρία του έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας η οποία διεκδίκησε επάξια την άνοδο και θα την είχε κατακτήσει, αν προχωρούσε απερίσπαστη από τα διοικητικά προβλήματα του Νοέμβρη 

Για μια μεγάλη ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην Super League είναι σημαντικό σε αυτά τα δύσκολα χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες να λαμβάνονται αποφάσεις που θα έχουν περίοπτη θέση στην ιστορία του συλλόγου.

Η σημαία, λοιπόν, κυματίζει ψηλά και… τώρα πλέον «συγκέντρωση και δουλειά, να σηκώσουμε το βάρος 50 ετών ιστορίας» , όπως θα μπορούσε να έχει πει μόνο ένας αληθινός αρχηγός!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ