Με όραμα και νέες βάσεις οι ακαδημίες.

Untitled-2
Αύγουστος 21, 2015

Untitled-2
Σε πολλαπλά ταυτόχρονα μέτωπα λειτουργεί η Διοικούσα Επιτροπή των Rangers για την καλύτερη δυνατή πλαισίωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ιωνικού. Με τον σχεδιασμό της πρώτης ομάδας να έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία έχοντας σχεδόν ολοκληρωθεί η στελέχωση του ρόστερ, η προσοχή των διοικούντων στρέφεται και στις ακαδημίες του συλλόγου όπου ποντάρουν πολλά. Είναι χαρακτηριστικό πως κατά την διάρκεια της προηγούμενης διοικητικής θητείας των Rangers είχαν προωθηθεί 9 έφηβοι στην πρώτη ομάδα, παίρνοντας αρκετά παιχνίδια στα «πόδια» τους. 

Έτσι και σήμερα, έπειτα από σχετικές συζητήσεις και διαβουλεύσεις αποφασίστηκε η αναδόμηση των ακαδημιών σε υγιείς, πλέον,βάσεις με ανθρώπους γνώστες του αντικειμένου, όπου μπορούν να καθοδηγήσουν τα νέα παιδιά στα πρώτα αγωνιστικά τους βήματα αλλά και να επιτελέσουν παράλληλα και παιδαγωγικό έργο όπως οφείλεται να συμβαίνει στα κλιμάκια κάθε ομάδας. 

Στο πλαίσιο αυτό η Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνει την πρόσληψη του Δημήτρη Αλειφεράκη στην θέση του προπονητή του εφηβικού τμήματος, αλλά κι ως υπεύθυνου για όλα τα τμήματα των ακαδημιών. Ο κος Αλειφεράκης αποτελεί έναν από τους πιο ικανούς προπονητές του Πειραϊκού ποδοσφαίρου με άριστες γνώσεις πάνω στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου, ενώ έχει και πλήρη επίγνωση του βάρους και της ιστορίας της φανέλας του Ιωνικού. 

Ακόμη ανακοινώνεται ανάθεση καθηκόντων Έφορου της ακαδημίας στον κο. Χρήστο Μπακαούκα. 

Κοινός στόχος όλων μας αποτελεί η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των νέων της πόλης μας, που επιλέγουν τον ιστορικό Ιωνικό για τα πρώτα ποδοσφαιρικά τους βήματα, έτσι ώστε αύριο να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας.