Ήττα από Φωστήρα

DSC 5805
Οκτώβριος 19, 2015

DSC 5805
Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις ο Ιωνικός ηττήθηκε από τον Φωστήρα με 1-0 από το γκολ του Στάμου με τον τερματοφύλακα των Νικαιωτών, Αρχοντάκη, να μην υπολογίζει σωστά την πορεία της μπάλας.  
Το παιχνίδι ήταν κλειστό σε όλη την διάρκεια του αγώνα με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στην επανάληψη ο Ιωνικός ανέβασε στροφές, κυρίως μετά την είσοδο του Ντούλια που αρχικά έμεινε στον πάγκο λόγο τραυματισμού. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του αγώνα έπειτα από υποδειγματική σέντρα του Κυριακίδη, ο Κρητικός με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Γιώρα χάνοντας μοναδική ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Διαιτητές: Νίκας (Μεσσηνίας), Μπουρτζοβίτης-Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)
ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης): Αρχοντάκης, Τσαφταρίδης, Κατσίκιας, Προβατίδης, Κρητικός, Αλ. Καραχάλιος (78′ Π. Καραχάλιος), Κυριακίδης, Ζαφειρίδης, Ρόβας, Γεωργακόπουλος (60′ Ντούλιας), Αθανασόπουλος (70′ Παντελίδης)
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Χαλκιάς, Μανάλης, Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ντάφλας, Ζαγοριανός (82′ Καϊμακαμούδης), Όγκμποε (67′ Στάμος), Δωροβίνης, Λάσκαρης (92′ Ποστόλης).

– Το παρών στο γήπεδο έδωσαν και περίπου 100 οπαδοί του Φωστήρα.

– Η επόμενη μέρα της ομάδας βρίσκει άπαντες συσπειρωμένους και αποφασισμένους για την συνέχεια. Η κατάσταση του Ιωνικού δεν αφήνει επιλογές και περιθώρια μεμψιμοιρίας καθώς για να συνεχίσει η ομάδα να υπάρχει είναι χρέος του κόσμου της να μην τα παρατήσει. Συνεχίζουμε όλοι μαζί!