Σεισμική δόνηση Ονουάτσι!

onuachi
Ιανουάριος 6, 2016

onuachi
Η διοικούσα επιτροπή του Ιωνικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Μπένζαμιν Ονουάτσι στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και αποτέλεσε την αφετηρία σε μία σπουδαία καριέρα.

Η διοίκηση υπερέβαλε εαυτόν, υπό άκρα μυστικότητα, για να ντύσει ξανά στα κυανόλευκα τον έμπειρο Νιγηριανό, ενισχύοντας την γραμμή κρούσης της ομάδας με τον πιο έξοχο τρόπο.

Η μεταγραφή του Ονουάτσι ‘’ταράζει’’ τα νερά της Γ’ Εθνικής και αποτελεί, πανθομολογούμενα, την πιο ηχηρή και σημαντική προσθήκη στην κατηγορία. Οι αρετές του ‘’δαιμόνιου’’ Αφρικανού ποδοσφαιριστή είναι γνωστές σε όλο τον φίλαθλο κόσμο από την πολυετή παρουσία του ιδίου τόσο στον Ιωνικό ειδικότερα, όσο και στο ελληνικό αθλητικό γίγνεσθαι γενικότερα.

Το 2006 ο Νιγηριανός έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ιωνικού και δεν απαιτείται ιδιαίτερος χρόνος για να δείξει το πλούσιο ταλέντο του. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει στιγμές όπως το γκολ του, στο 0-2 του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό σε ένα ‘’πάρτι’’ των Κυανόλευκων έναντι των Πρασίνων.

Ακόμη, εξαίρετης ομορφιάς τέρμα αποτέλεσε και το μονοκόμματο τελείωμα του κόντρα στον Ηρακλή στην Νεάπολη, δείγμα ικανότητάς και υψηλής κλάσης. Σε σύνολο 55 αγώνων με τη φανέλα των Νικαιωτών, έως το 2009, σημείωσε 18 γκολ ενισχύοντας στο μέγιστο βαθμό την προσπάθεια του Ιωνικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ξεκίνησε την καριέρα του από την Γιουβέντους και συνέχισε, ακολούθως σε Σαλερνιτάνα και Σταντάρ Λιέγης. Μετά το πέρασμα του από τον Ιωνικό αγωνίστηκε στα Τίρανα, στον ΑΠΟΕΛ, στην Καβάλα, στην ΑΕΛ στην Κύπρο, στον Παναιτωλικό, στην Ξάνθη και τέλος στον Ηρακλή.Στο παλμαρέ του διαθέτει πρωτάθλημα, καθώς και Σούπερ Κάπ, Κύπρου. 

Αυτή η κίνηση της Διοικούσας Επιτροπής αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους έσπευσαν να προδικάσουν το μέλλον του ιστορικό Ιωνικού. 

Βρισκόμαστε συνεπείς απέναντι στον λόγο που δώσαμε στο λαό της Νίκαιας, ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας!