Όρκος νίκης!

omadiko proponisi margaritis n
Ιανουάριος 16, 2016

omadiko proponisi margaritis n
Χωρίς απρόοπτα εκτυλίχτηκε η προετοιμασία του Ιωνικού για το Κυριακάτικο εντός έδρας ματς με την Τριγλία Ραφήνας κι άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας δείχνουν έτοιμοι να παλέψουν για την νίκη. Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης είδε σύσσωμη την ομάδα να προπονείται κανονικά. Μοναδικοί απόντες: ο Μπένζαμιν Ονουάτσι, ο οποίος έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό και ‘’πατήματα’’ και μένει να εκδοθεί η μπλε κάρτα του για να έχει δικαίωμα συμμετοχής(υπάρχει αισιοδοξία πως αυτό θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη βδομάδα), καθώς και ο Μιχάλης Κατσίκιας που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Αντιθέτως, εκδόθηκαν τα δελτία των νέων αποκτημάτων, Νικολέτου και Γιαννουλάκη με τον προπονητή της ομάδας να αποφασίζει για την συμμετοχή τους.

Στα υπόλοιπα, ο Στάθης Προβατίδης-μετά τον τραυματισμό του-συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης, δίνοντας στον προπονητή μια αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν καθώς μιλάμε για έμπειρο παίκτη με ουσιαστική συνεισφορά σε κάθε αγώνα. Η αποστολή της ομάδας πρόκειται να ανακοινωθεί αύριο από τον κ.Χατζηαλέξη. Όσοι παίκτες μείνουν εκτός θα προπονηθούν κανονικά.

Εξάλλου στην υψίστης σημασίας αυριανή αναμέτρηση, ο κόσμος αναμένεται να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να την ωθήσει προς την νίκη για ακόμα μια φορά όπως μονάχα αυτός γνωρίζει.  Όλοι παρόντες λοιπόν!