Καταιγιστικός!

ethnikos1
Μάρτιος 17, 2016

ethnikos1
Με το εμφατικό 4-1 επικράτησε ο Ιωνικός της Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι Νικαιώτες ήταν ανώτεροι σε ολόκληρη την αναμέτρηση έχοντας καθολική υπεροχή. Διατήρησαν τα ηνία του αγώνα ως το φινάλε, με τους παίκτες να δείχνουν διάθεση, όντας απολύτως συκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί.

Η αρχή της επιτυχίας έγινε στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, όπου ο Μπερνιδάκης με μια πολύ όμορφη και παλικαρίσια ενέργεια πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και έσπασε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής με τον Κατσικιά να τελειώνει άψογα την φάση και να σκοράρει. Παρά το νωθρό του ξεκίνημα, το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη βρήκε αμέσως τα ‘’πατήματα’’ του και υπερίσχυσε.

Στην επανάληψη, ο Μπερνιδάκης διπλασίασε τα τέρματα του Ιωνικού, κάνοντας το έργο των Κυανόλευκων ευκολότερο. Στο 60’ η Κηφισιά μείωσε σε 2-1, αφού ένα σουτ-με αρκετή δόση τύχης-κατέληξε στα δίχτυα του Παλιγγίνη. Ωστόσο, ο Ιωνικός δεν επαναπαύτηκε και στο 70’ ο Κατσίκιας πέτυχε το 3-1, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ένα εκ των ομορφότερων γκολ που έχουν επιτευχθεί φέτος, από έναν παίκτη με διαρκή ανοδική πορεία. Στο φινάλε ο Σάμιος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ο Ιωνικός αντιμετωπίζει καθημερινώς δυσχέρειες, οι οποίες είναι απόρροια της γενικότερης επικρατούσας κατάστασης. Παρόλα αυτά, διαρκώς πρωταγωνιστεί, δείχνοντας σε όλους την τεράστια δυναμική του.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Παλιγγίνης, Παντελίδης, Δημακάκος, Μιχελής, Κατσίκιας(82′ Μιχαλακάκος),Κρητικός, Σιμιτσής, Σάμιος, Μπερνιδάκης(80′ Πουλάκης), Νικολέτος (62′ Μαυρουδής),Αργυρίου

Κηφισιά: Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Τεγούσης(20′ Καλαϊτζίδης), Μουσταφίδης, Γκεμίσης, Μιχαλόπουλος, Παπάζογλου, Ντούλιας(46′ Χίος), Γκέζος, Παληαρούτας(68′ Ζαφειρίδης)