ΒΟΜΒΑ ΣΑΠΑΛΙΔΗ!

sapalidis goal
Ιούλιος 20, 2016

sapalidis goal
Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού, ανακοινώνει την απόκτηση του Σταμάτη Σαπαλίδη! 

Ο Σαπαλιδής αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς των επαγγελματικών κατηγοριών βρισκόμενος μάλιστα στην πιο παραγωγική του ηλικία με πλούσιο βιογραφικό και πολλά γκολ. Η απόκτηση του καθιστά την επιθετική γραμμή των Νικαιωτών ως την πιο δυναμική της κατηγορίας, ανεβάζοντας τον πήχη και τις προσδοκίες για την νέα σεζόν. 
sapa

Ο 26χρονος επιθετικός -παίζει κυρίως ως αριστερό εξτρέμ- έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων ομάδων σε Εθνικό, Αγία Παρασκευή, Νίκη Βόλου, Τράχωνες, Πας Γιάννενα και Κισσαμικό. Την σεζόν 2013-14 πανηγύρισε το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής με τους Τράχωνες, όντας πρώτος σκόρερ με 26 γκολ σε μια χρονιά που του εξασφάλισε την μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννενα! Στην Souper League πήρε παραστάσεις με την ομάδα της Ηπείρου κι έπειτα έφυγε για την Football League και τον Κισσαμικό! 

Έχει ύψος 1.80 και κύρια χαρακτηριστικά του είναι η δύναμη, η ταχύτητα και η έφεση στο σκοράρισμα!

sapa3

Η Διοίκηση του Ιωνικού σε συνδυασμό με την εμπειρία του προπονητή της ομάδας, Ηλία Καλοπήτα δείχνει, με την μεταγραφή του Σταμάτη, ικανή να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό σύνολο που θα αποδώσει υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο! Φαίνεται άλλωστε αποφασισμένη να αντιμετωπίσει δραστικά το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ομάδα της Νίκαιας τα προηγούμενα χρόνια, αποκτώντας παίκτες εγνωσμένης αξίας και ικανούς στο σκοράρισμα!
Sapalidis

Τελευταίες Ανακοινώσεις