Ξανά με το αστέρι ο Ντούλιας

ntoulias
Ιούλιος 23, 2016

ntoulias
Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού ανακοινώνει την απόκτηση του ικανότατου επιθετικού, Γιώργου Ντούλια. Ο 24χρονος παίκτης είχε αγωνισθεί με την ομάδα της Νίκαιας για 1,5 χρόνο -έχοντας πετύχει 15 γκολ- και αποχώρησε τον προηγούμενο Γενάρη με προορισμό την Κηφισιά. Ο Ντούλιας, που είναι γνωστός στον φίλαθλο κόσμο της Νίκαιας, αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης έχοντας εξαιρετική επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα ενώ διακρίνεται για την άριστη τεχνική και την ταχύτητά του.

Μετά την συμφωνία του με την Διοικούσα Επιτροπή θέλησε να μιλήσει στο επίσημο site της ομάδας για την επιστροφή του στην Νίκαια:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ και ανυπομονώ να αγωνιστώ με την κυανόλευκη φανέλα ξανά.
Η απόφασή μου να αποχωρήσω από την μεγάλη οικογένεια του Ιωνικού ήταν μεγάλο λάθος μου και θέλω να αποδείξω πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Όταν η Διοικούσα Επιτροπή με προσέγγισε δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά και συμφώνησα κατευθείαν διότι θεωρώ πως χρωστάω κάτι σε αυτήν την μεγάλη ομάδα.Χωρίς πολλά λόγια, πάμε να δούμε παιχνίδι με παιχνίδι και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο για να ευχαριστηθεί ο κόσμος της ομάδας.»