Προβληματισμός ενόψει Ζωνιανών!

Untitled-2
Δεκέμβριος 1, 2016

Κανονικά -παρά την απεργία στα λιμάνια της χώρας- θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και τον Ιωνικό την Κυριακή 4/12 και ώρα 15.00 στο Ρέθυμνο. Η αποστολή του Ιωνικού θα ταξιδέψει μετ’επιστροφής αεροπορικώς για το ντέρμπι της αγωνιστικής.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι Ντάουλας Φώτης του Συνδέσμου Αθηνών για το παιχνίδι με τους Κρητικούς. Ο Ιωνικός υποστηρίζει και θεωρεί αυτονόητο πως εφόσον βρισκόμαστε σε μια ερασιτεχνική κατηγορία, δίχως καμία οικονομική βοήθεια από την ομοσπονδία, οι διαιτητές θα πρέπει να είναι από κοντινές αποστάσεις ώστε να μην επιβαρύνονται οι ομάδες.

Μας προκαλεί δε εντύπωση ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή πάλι σε αγώνα του Ιωνικού σε διάστημα δύο εβδομάδων. Υπενθυμίζουμε χαρακτηριστικά πως στον αγώνα Ρόδος – Ιωνικός ο ίδιος ρέφερι είχε κάκιστη παρουσία «κλείνοντας τα μάτια» σε δύο περιπτώσεις καθαρής ανατροπής παικτών μας για πέναλτι  (Αργυρίου στο 12′ με το σκορ στο 0-0 και Καμαρά στο 65′ με το σκορ στο 1-0), με τον επίσημο Ιωνικό να μην παίρνει συνειδητά θέση καθώς όντας καθολικά ανώτερος αγωνιστικά από τον αντίπαλό του πήρε την νίκη στο φινάλε με ανατροπή.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή την φορά ο κ. Ντάουλας να φανεί αντάξιος των περιστάσεων. Άλλωστε ο Ιωνικός δεν διεκδικεί τίποτα περισσότερο από μία επί ίσοις όροις αντιμετώπιση, εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Προσδοκούμε -λοιπόν- στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής να κερδίσει ο καλύτερος.

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις