Ευχαριστίες σε συντελεστές και χορηγούς των Ακαδημιών

dsc_4917
Ιούνιος 7, 2017

dsc_4917
Την Δευτέρα 29/5 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η γιορτή των Ακαδημιών και θα θέλαμε να γίνει μια ιδιαίτερη αναφορά στην συμβολή των συντελεστών της συγκεκριμένης προσπάθειας που πραγματοποιείτε στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε να οδηγήσουμε την Ακαδημία του Ιωνικού σε επαγγελματικό επίπεδο  -και σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών- προσεγγίσαμε ανθρώπους και εταιρίες για να πλαισιώσουν το έργο μας. Θέλαμε οι συνεργάτες μας να αντιλαμβάνονται την Ακαδημία ως πεδίο πρόσφορο για την ανάπτυξη των παιδιών, να μπορούν να αναγνώσουν την προοπτική που δίνει μια σωστά δομημένη ομάδα στην διάπλαση των νέων.

Η πρώτη μας επαφή έγινε με μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες, την Nestle. Οι άνθρωποι της ήταν από την πρώτη στιγμή θετικοί και φιλικοί με την προοπτική μιας ευρύτερης συνεργασίας. Έτσι λοιπόν βρέθηκαν κοντά μας για να προσφέρουν με χαρά σε όλα τα παιδιά παγωτά έχοντας εξασφαλίσει και τις απαραίτητες υποδομές. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ευχαριστούμε για τον δίαυλο συνεργασίας που τόσο απλόχερα άνοιξαν, με την προσδοκία ότι είναι μόνο η αρχή.

Σε δεύτερο, αλλά εξίσου σημαντικό, επίπεδο είναι οι άνθρωποι που ως προσωπικότητες βρίσκονται δίπλα μας. Είτε με ηθικό είτε με υλικό τρόπο. Η αναφορά μας είναι για τον προπονητή Σάββα Παντελίδη ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας. Ο έμπειρος προπονητής για τις ανάγκες της εκδήλωσης εξασφάλισε τα εμφιαλωμένα νερά για τους μικρούς μας αθλητές, ενώ είναι συνεχής η βοήθειά του και σε συμβουλευτικό επίπεδο σε  οργανωτικά ζητήματα.

Κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στον Ερυθρό Σταυρό για το συνολικό του έργο καθώς και για την πολύτιμη συνεργασία μας. Έχουν σταθεί αρωγοί με την παρουσία τους στην ασφάλεια των παιδιών μας.

Τελευταίες Ανακοινώσεις