Ευχαριστίες & καλωσόρισμα

White_Background_01
Σεπτέμβριος 6, 2017

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει ο σύλλογος και συγκεκριμένα το ποδοσφαιρικό τμήμα, υπήρξε μεγάλη ανάγκη για λύσεις αποτελεσματικές με πραγματικό αντίκρισμα και όχι φανταστικά πλάνα και μη εφαρμόσιμες υποσχέσεις. Η ομάδα βρίσκεται όπως πια γνωρίζει ο κόσμος πολύ καλά στα πρόθυρα του χάους, της καταστροφής και του κινδύνου υποβίβασης στα τοπικά πρωταθλήματα. Στη δεδομένη χρονική περίοδο και έπειτα από απαίτηση του φίλαθλου κοινού και δικής μου συμβολής κλήθηκε να βγάλει το φίδι από την τρύπα ο επιτυχημένος πρόεδρος της προηγούμενης σαιζόν κος Αποστόλου Μάκης.

Ο κόσμος του Ιωνικού αναγνωρίζοντας τα περσινά επιτεύγματα και την πορεία της ομάδας, η οποία ήταν η καλύτερη των τελευταίων ετών, απευθύνθηκε στον κο Αποστόλου. Ο ίδιος παρότι σκεπτικός, καθώς εκδιώχτηκε με τον χειρότερο τρόπο πριν το τέλος της προηγούμενης περιόδου, ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμά μας.

Νιώθω λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κο Αποστόλου για την κίνησή του ν’ αναλάβει την ομάδα και να την χρηματοδοτήσει για ακόμα μία χρονιά παρά τις αντιξοότητες.

Προσωπικά , αλλά και ο κόσμος του Ιωνικού τον ευχαριστούμε θερμά που δεν στάθηκε στις κακές συμπεριφορές που αντιμετώπισε, τις απειλές, τις προκλήσεις και τις λασπολογίες που έως και σήμερα αντιμετωπίζει. Έβαλε πάνω από όλα την αγάπη για την ομάδα και τη θέληση για συλλογική προσπάθεια. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που αναλαμβάνει την προεδρία του ποδοσφαιρικού τμήματος ένας τέτοιος άνθρωπος. Έχει στο μυαλό του στην πρόοδο και το γενικότερο καλό της ομάδας όπως απέδειξε με την περσινή συμπεριφορά του, το χαμηλό προφίλ που κράτησε καθώς και την στάση του πως η προσπάθεια που γίνεται είναι ιδιοκτησία του ιστορικού συλλόγου μας και όχι προσωπικές επιτυχίες που αποχωρώντας τις παίρνουμε μαζί μας λες και είναι αντικείμενα.

Αυτή είναι η πραγματική ανάγκη της ομάδας, η μεγαλοψυχία και μια φιλοσοφία πως ότι χτίζουμε πρέπει να μείνει πίσω ως κληρονομιά.

Από παλιά και πρόσφατα γεγονότα φαίνεται πως ο μοναδικός και πλέον κατάλληλος να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας είναι ο κος Αποστόλου.  Αυτός την έβγαλε από την μαύρη τρύπα, αυτός εγγυήθηκε, αυτός την έφερε πιο κοντά στο πρωτάθλημα από οποιαδήποτε φορά και αυτός αποδεικνύει σήμερα πως όταν δυσκολεύουν τα πράγματα δεν την παρατάει.

Του εύχομαι ολόψυχα καλή αρχή με τις θερμότερες ευχές μου, τον ευχαριστώ για ακόμα μία φορά και δηλώνω την απόλυτη υποστήριξή μου.

 

Ο Πρόεδρος του Ερασιτεχνικού Σωματείου

ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Ο.

Αναστάσιος Αριστειδόπουλος

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις