Λευκή ισοπαλία

ionikos
Σεπτέμβριος 10, 2017

Με φιλική λευκή ισοπαλία έληξε ο  αγώνας με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Πολύ θετικά τα σημερινά συμπεράσματα καθώς ο Ιωνικός στάθηκε επάξια απέναντι σε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας και δεν της επέτρεψε να πάρει αποτέλεσμα. Δοκιμάστηκαν όλοι οι παίχτες, δίνωντας έτσι την ευκαιρία στον προπονητή να βγάλει τα συμπεράσματά του και να προετοιμάσει την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η σημασία ωστόσο της αναμέτρησης ήταν εορταστική και τιμητική καθώς βραβεύτηκαν ο Ηλίας Κυριακίδης, ο προπονητής της ΠΑΕ Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης και ο Τερματοφύλακας Κώστας Χαλκιάς.

Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε η ιδαίτερη βράβευση απο το μικρότερο τμήμα των Ακαδημιών μας «Αστεράκια» προς τον αγαπημένο τους προπονητή Ηλία Κυριακίδη. Τα παιδιά θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν την αγάπη τους προς το πρόσωπό του και εκείνος με τη σειρά του δέχτηκε αυτή την τιμή με μεγάλη χαρά και συγκίνηση.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν παράγοντες της ΠΑΕ Παναχαϊκης, παράγοντες τοπικών ομάδων καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου Νικαιας.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που παρευρέθηκε σήμερα μαζί μας.