Φιλικό χωρίς τέρματα αλλά με χρήσιμα συμπεράσματα

ionikos-argos-tell
Σεπτέμβριος 16, 2018

Το θετικό πρόσωπο και την αντίδραση που έβγαλε στο δεύτερο ημίχρονο καλείται να κρατήσει ο Ιωνικός από την χθεσινή τέταρτη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Παναργειακό, στο Γήπεδο της Νεάπολης.

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τους Κυανόλευκους να δείχνουν ένα προβληματικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο να αλλάζουν άρδην την εικόνα τους στο δεύτερο ισορροπώντας, κυκλοφορώντας την μπάλα πολύ καλά με καλά δομημένες επιθέσεις και χωρίς κενά στην αμυντική λειτουργία.

Ο Ιωνικός παρατάχθηκε για δεύτερο παιχνίδι με σχηματισμό 3-4-3, διάταξη που στον αγώνα με την ΑΕΛ είχε αποδώσει εξαιρετικά. Οι φάσεις που έγιναν από πλευράς μπλε δεν ήταν αρκετές, ωστόσο σίγουρα ο κ. Ανυφαντάκης θα εξήγαγε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί και κυρίως ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος (30/09).

Παναργειακός: Φαρμάκης, Παναγιώτου, Μπούτας, Μπριλάκης, Καλύβας, Κυριακόπουλος, Καρούτης, Καδάς, Μαρίνης, Μπουντόπουλος, Παιδάκης

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης (75’ Μποζιονέλος), Καραγιάννης, Μητσιογιάννης (45’ Πλάκας), Μαντζώρος (45’ Καλλέργης), Παντελίδης (80’ Πατσατζόγλου), Ντάλλας (75’ Τουρούκης), Δημακάκος, Τζορτζ Ομπούσου (85’ Καρυτινός), Θέος, Σάμιος (45’ Κουϊρουκίδης), Δημολιός