Παντελίδης: «Θα κάνουμε το καθήκον μας την Κυριακή, σεβασμός για αυτή την φανέλα»!

pantel-dhlwseiss-teliko
Οκτώβριος 5, 2018

Εκ μέρους του συνόλου των ποδοσφαιριστών του Ιωνικού θέλησε να τοποθετηθεί ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Παντελίδης επιθυμώντας να καταστήσει σαφές και ξεκάθαρο το γεγονός πως οι παίκτες απλώς την Κυριακή θα κάνουν το καθήκον τους και θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στο ματς με τον Γιούχτα μένοντας συγκεντρωμένοι στο 100% παρά τις χθεσινές διοικητικές εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ιωνικού, Δημήτρης Παντελίδης: «Είμαστε όλο αιφνιδιασμένοι με τις εξελίξεις που έχουν λάβει χώρα του τελευταίο 24ωρο στην ομάδα, όμως στην παρούσα φάση πρέπει να το προσπεράσουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε προσηλωμένοι 100% στο προσεχές δύσκολο παιχνίδι με τον Γιούχτα στην Κρήτη όπου η ομάδα πρέπει και θα αγωνιστεί για την νίκη».

Ενώ, υπογράμμισε ακόμη: «Από την Δευτέρα θα είμαστε πάλι εδώ να δούμε τις εξελίξεις. Μην ξεχνάμε ότι ο Ιωνικός έχει περάσει πολύ πιο δύσκολες στιγμές από αυτή και πάντα έβγαινε πιο δυνατός, διότι ο κόσμος του βρισκόταν πάντα εκεί ως ασπίδα. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα. Καθιστούμε σαφές πως όλοι εμείς οι παίκτες αλλά και το προπονητικό τιμ σεβόμενοι τις αξίες, τη φανέλα και την ιστορία του Ιωνικού, σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες θα κάνουμε το καθήκον μας υπηρετώντας τον σύλλογο».

Τελευταίες Ανακοινώσεις