Αντεξε και πήρε πολύτιμη ισοπαλία ο Ιωνικός

ionikos-hlysiakos-tell
Νοέμβριος 11, 2018

O Iωνικός στάθηκε όρθιος στο «Βουζουνεράκειο»  μένοντας στο 1-1 με την Ιεράπετρα .Το γκολ για την ομάδα μας ο Κουιρουκίδης στο 15, τεράστια ευκαιρία χάθηκε  στο τέλος  από τον Σάμιο..

Οι γηπεδούχοι παίζοντας για πρώτη φορά φέτος στο «Βουζουνεράκειο»  ξεκίνησαν δυνατά, αλλά στο 15, ο Ιωνικός πάγωσε τους Κρήτες με το γκολ του Κουιρουκίδη που σκόραρε για ακόμα ένα ματς εκτός έδρας ,με κεφαλιά.  Η ομάδα μας  ήταν εξαιρετικά διαβασμένη στο παιχνίδι, έκλεινε καλά τους χώρους μπλοκάροντας τα ατού των  γηπεδούχων.

Μάλιστα, στο 38 , ένα σουτ του Πογοσιάν έφυγε  άουτ.

Στο β ημίχρονο, η Ιεράπετρα μπήκε δυνατά και πίεσε για την ισοφάριση επιτυγχάνοντας το γκολ στο 54, με τον Χύσι.

Ο Κουρεπίνης διαφύλαξε εξαιρετικά τας Θερμοπύλας  στις επιθετικές ορέξεις    των Τοπούζη (55) και  Μαρτσάκη στο 59. Οι αλλαγές  των Σάμου και Πλάκα αντί των Ντάλλα και Θέου  άλλαξαν προς το καλύτερο  την ιστορία του αγώνα ισορροπώντας το παιχνίδι  και μάλιστα θα μπορούσε στο 90 να έρθει και το διπλό ,όταν ο Σάμιος ξεχύθηκε στην πλάτη της άμυνας ,αλλά ο Πρίφτης τον νίκησε στο τετ α τετ..)

Ιωνικός: Κουρεπίνης-Πατσατζόγλου-Δημακάκος-Πογοσιάν-Μαντζώρος-Γκοτσούλιας-Ατματσίδης-Θέος(63 Σάμιος)-Καλλέργης(89 Καρέλης)-Ντάλλας(61 Πλάκας)-Κουιρουκίδης

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις