«Συνεχίζουμε τη δουλειά»

arnaoutis
Ιανουάριος 28, 2019

Η επόμενη ημέρα στο στρατόπεδο του Ιωνικού μας, μετά τη  νίκη κόντρα στο Κερατσίνι , είχε ένα και μόνο μήνυμα .ΔΟΥΛΕΙΑ!!

Στη Νεάπολη τα πανηγύρια κράτησαν μόνο λίγες ώρες ,τόσες μέχρι να ξεκινήσει η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας  και παράλληλα η έναρξη της προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Νεάπολη της Κρήτης, την άλλη Κυριακή.

Και για να επανέλθουμε στο μήνυμα της αρχής του κειμένου, τάδε έφη οι δηλώσεις του Δημήτρη Αρναούτη που συνέστησε …ΔΟΥΛΕΙΑ.  » Κάθε νίκη  τη χαιρόμαστε για λίγο ,τόσο όσο πρέπει γιατί ακόμαδεν έχει τελειώσει τίποτα.  Απέναντι στο Κερατσίνι κάναμε ένα ακόμα βήμα για τον στόχο μας, που όπως έχουμες ξαναπεί είναι νίκες μέχρι το τέλος  για να δούμε τι πετύχαμε. Πρώτος στόχος ήταν η γρήγορη σωτηρία και με τη δουλειά που γίνεται έχουμε ξεκινήσει το χτίσιμο  μίας ομάδας αντάξιας του  ονόματος και της ιστορίας του Ιωνικού. Απλά τα πράγματα. Θέλουμε όλοι να ευχαρισστήσουμε τον κόσμο για τη στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει  και εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να την ανταποδώσουμε με νίκες.. Το ματς με το Κερατσίν ιτελείωσε και έχουμε τρία ματς  εντός ,δύο για το Πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο που οφείλουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει.»

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις