Ξεμούδιασμα με φιλική νίκη

53495621_2169357333110918_7101571649039761408_n
Μάρτιος 9, 2019

Ο Ιωνικός μας επικράτησε με  2-0  της Χαλκίδας σε φιλικό παιχνίδι  που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Νεάπολης . Τα γκολ για την ομάδα μας, οι Μουστάκης  στο 35 και Κατσικογιάννης στο 40.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά και αποφασισμένα στα πρώτα λεπτά με σκοπό να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ,ωστόσο οι προσπάθειες των Καρέλη-Σάμιου και Καλλέργη δεν βρήκαν στόχο.

Τελικά, στο 35, η εξαιρετική συνεργασία Μουστάκη-Κατσικογιάννη βρήκε σε θέση βολής τον πρώτο ο οποίος «εκτέλεσε» τον Μπάνκοφ για το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κατσικογιάννης ήταν αυτός που βρήκε χώρο έξω απο την περιοχή και σούταρε προς την εστία σε μία φάση όπου ο Βούλγαρος κίπερ της Χαλκίδας δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Το ματς και στο β ημίχρονο είχε σχετικά γρήγορο ρυθμό  με τον Ιωνικό να έχει κατοχή μπάλας και να δημιουργεί φάσεις ,αλλά να μην βρίσκει στόχο ,ενώ στη μοναδική καλή στιγμή  των φιλοξενούμενων, ο Σπυράκης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Μακρυωνίτης  έδιωξε με τα πόδια.

Ιωνικός :Μακρυωνίτης-Μουστάκης-Δημακάκος-Πατσατζόγλου-Καρέλης-Γκοτσούλιας-Θέος-Καλλέργης-Σάμιος-Κατσικογιάννης-Ατματσίδης. Επαιξαν και οι Μιχαλακάκος-Μακρίδης-Καρυτινός-Πογοσιάν-Κουιρουκίδης-Λαουτάρης(αναπληρωματικός κίπερ).

Χαλκίδα: Μπάνκοφ-Μπιτσκοφ-Αγγελής-Μπαντούνας-Σχίζας-Πατερίτσας-Παπαδάκης Σπυράκης-Παναγιωτόπουλος-Νταμπος-Παλαιολόγος.

Επαιξαν και οι Βουρνάζος-Κολοβός-Ρούμπος-Μπασινάς-Σταματούκος-Μακριτς.

Τελευταίες Ανακοινώσεις