Σάκιτς: «Είμαστε πεινασμένοι για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα ως ομάδα»

sakic_training.jpg

Ο Εμάνουελ Σάκιτς μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Αυστριακός μπακ, ο οποίος έχει γράψει δύο συμμετοχές ως τώρα με το αστέρι στο στήθος, επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Απέναντι στην ομάδα που έγραψε 55 συμμετοχές, αλλά και που θέλει πλέον ως αντίπαλος να την νικήσει.

Χαρακτήρισε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του ως «πεινασμένους για να πετύχουν περισσότερα πράγματα», υποστήριξε πως ο Ιωνικός έχει μεγάλο κίνητρο για αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη και στο φινάλε έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εμάνουελ Σάκιτς στο ionikosfc.gr:

«Η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στο επόμενο ματς. Μετά και τα προηγούμενα παιχνίδια, βλέπω από όλους τους συμπαίκτες μου πως είναι πεινασμένοι για να πετύχουμε ως ομάδα περισσότερα πράγματα», σχολίασε αρχικά για την ερχόμενη αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για την πρώην ομάδα του, τον Άρη, που θα αντιμετωπίσει ως αντίπαλος είπε: «Νομίζω πως ο Άρης είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, μια καλή ομάδα αλλά νομίζω πως δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχουν πίεση μετά τα τελευταία αποτελέσματα και αυτό θα δούμε αν θα λειτουργήσει προς όφελός τους ή όχι. Αυτό που θα πω για την ομάδα μου είναι πως έχουμε μεγάλο κίνητρο και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι από τον προπονητή μας».

Τέλος, ο Εμάνουελ Σάκιτς θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Ιωνικού: «Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα συνεχίσει να μας στηρίζει, θα είναι δίπλα μας. Γιατί μετ’α τον Άρη έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια στην έδρα μας».