9η αγωνιστική: Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

matchreport_ionikos.jpg

Ισόπαλος 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε ο Ιωνικός στο γήπεδο της Νεάπολης για την 9η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, φτιάχνοντας την πρώτη φάση στο 21’ με τον Άοσμαν να αστοχεί από τα όρια της περιοχής. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Άοσμαν εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Λοβέρα να πιάνει απίθανο βολέ για το 1-0 του Ιωνικού. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 31’, η ομάδα μας βρήκε για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Άοσμαν να σκοράρει με υπέροχη εκτέλεση φάουλ για το 2-0. Σκορ που παρέμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, με τον Εραμούσπε να έχει δοκάρι στο 36’.

Δυνατά μπήκε και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιωνικός, έχοντας δύο φάσεις με την μεγαλύτερη να έρχεται στο 52’ όταν ο Φαντιγκά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έσπασε στον Άοσμαν, αλλά ο τελευταίος είδε τον Αθανασίου να τον σταματά. Στο 54’ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι, με τον Εραμούσπε να νικά τον Χουτεσιώτη για να μειώσει στο σκορ. Ο Μάντζης στο 64’ και ο Τσιγκρίνσκι αμέσως μετά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Αθανασίου. Στο 83’ ο Τζήλος πήγε στο VAR και έδωσε νέο πέναλτι, με τον Εραμούσπε να σκοράρει εκ νέου από την άσπρη βούλα για το 2-2, το οποίο παρέμεινε ως το φινάλε.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Λοβέρα (85’ Μεντόσα), Φαντιγκά, Άοσμαν (79’ Μάσας), Κάνιας, Ελευθεριάδης (59’ Σεμπά), Μάντζης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο (46’ Κιάκος), Ροσέρο, Παμλίδης (75’ Παμλίδης), Εραμούσπε, Ριένστρα (46’ Τζίμας), Μπάλαν.