Οι διαπιστεύσεις για το Ιωνικός-ΠΑΟΚ

pressrelease.jpg

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ιωνικός προς τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φωτογράφους.

Η ΠΑΕ Ιωνικός και το Γραφείο Τύπου, ανακοινώνουν ότι για το παιχνίδι Ιωνικός-ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 2022-23, στο γήπεδο της Νεάπολης (Πέμπτη 10/11, στις 21:30), θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες.

Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου ΜΟΝΟ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τετάρτη 09/11, στις 14:00.

Απάντηση από το γραφείο Τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση, ενώ θα ικανοποιηθούν κατά προτεραιότητα τα Μέσα πανελλήνιας εμβέλειας και υψηλής αναγνωσιμότητας.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, δεν θα γίνεται δεκτό κανένα αίτημα!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συλλογή ή/και μετάδοση ή/και παραγωγή και/ή διάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας ή δεδομένων σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, ή οποιουδήποτε είδους ηχογράφηση οποιουδήποτε ήχου, βίντεο ή οπτικοακουστικού υλικού σε οποιοδήποτε αγώνα (είτε με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών είτε με άλλο τρόπο) για σκοπούς οποιασδήποτε μορφής στοιχήματος, τυχερών παιχνιδιών ή εμπορικών δραστηριοτήτων που δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων ή για άλλους σκοπούς που παραβιάζουν τους όρους και προϋποθέσεις συμβατικών συνεργασιών, απαγορεύεται αυστηρά στα Στάδια/Γήπεδα του Πρωταθλήματος, εκτός από τις περιπτώσεις όπου η άδεια χορηγείται ρητά από τη Super League και τη γηπεδούχο Π.Α.Ε.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET