15η αγωνιστική: Λεβαδειακός-Ιωνικός 1-0

fullleva.jpg

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Ιωνικός στην έδρα του Λεβαδειακού για τη 15η αγωνιστική της Super League.

 Δυνατά μπήκε στο ματς η ομάδα μας, απειλώντας στο 3’ με την κεφαλιά του Ιωαννίδη που πέρασε άουτ. Στο 21’ ο Ιωνικός είχε μεγάλη φάση για να προηγηθεί: Πρώτα μετά τη σέντρα-σουτ του Λοβέρα ο Μπάχανακ λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ιωαννίδης δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά από πολύ καλό σημείο. Ο Χουτεσιώτης στο επόμενο λεπτό έκανε τεράστια επέμβαση, με τον Ιωνικό στο 25’ να έχει νέα μεγάλη ευκαιρία αλλά το πλασέ του Άοσμαν από το ύψος του πέναλτι πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Επτά λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός πήρε προβάδισμα, όταν ο Δούμτσιος πήγε να κάνει τη σέντρα και η μπάλα περίεργη τροχιά, καταλήγοντας στο βάθος της εστίας του Χουτεσιώτη για το 1-0. Στο φινάλε του ημιχρόνου, η ομάδα μας είχε άλλη μία ευκαιρία αλλά η κεφαλιά του Άοσμαν μετά τη σέντρα του Μύγα, πέρασε άουτ.

Με αλλαγή για την ομάδα μας ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τον Μασάς να περνά στη θέση του Αντούνες. Στο 50’ ο Άοσμαν δεν βρήκε εστία με την τελική του προσπάθεια, ενώ στο 69’ ο Ελευθεριάδης πήρε τη θέση του Ιωαννίδη. Στο 73’ ο Τάσος Σιδηρόπουλος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε φάουλ του Τσίμπσαχ, αποβάλλοντάς τον και αφήνοντας τον Ιωνικό για το υπόλοιπο του αγώνα με παίκτη λιγότερο! Παρόλα αυτά, η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω, προσπάθησε ως το φινάλε να φτάσει στην ισοφάριση και την άγγιξε στην τελευταία φάση του αγώνα, αλλά η κεφαλιά του Σόουζα ήταν αδύναμη και κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου κίπερ, με το σκορ να παραμένει ως είχε.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ιωνικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Νεάπολης (03/01/2023, 21:30).