Οι διαπιστεύσεις των ΜΜΕ για το Ιωνικός-Ολυμπιακός

pressrelease.jpg

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ιωνικός προς τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φωτογράφους.

Η ΠΑΕ Ιωνικός και το Γραφείο Τύπου, ανακοινώνουν ότι για το παιχνίδι Ιωνικός-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 2022-23, στο γήπεδο της Νεάπολης (Τρίτη 03/01, στις 21:30), θα ισχύσουν δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις.

Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου ΜΟΝΟ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Δευτέρα 02/01, στις 18:00.

Λόγω της μικρής χωρητικότητας των δημοσιογραφικών θεωρείων, θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα μέλη των Ενώσεων δημοσιογράφων και τα Μέσα υψηλής αναγνωρισιμότητας. Σε κάθε περίπτωση θα εκδίδεται μια και μόνο διαπίστευση για κάθε Μέσο!

Απάντηση από το γραφείο Τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαγορεύεται ρητά η λήψη στιγμιότυπων και η καταγραφή στατιστικών δεδομένων των αγώνων από μη εξουσιοδοτημένους και μη διαπιστευμένους. Η είσοδος στο Στάδιο υπόκειται ρητά στην αποδοχή από τον εισερχόμενο των Κανονισμών Γηπέδων καθώς και της προκήρυξης του Πρωταθλήματος και των κανονισμών της γηπεδούχου Π.Α.Ε. Η είσοδος στο Στάδιο συνιστά αποδοχή των Κανονισμών. Η συλλογή ή/και μετάδοση ή/και παραγωγή και/ή διάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας ή δεδομένων σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, ή οποιουδήποτε είδους ηχογράφηση οποιουδήποτε ήχου, βίντεο ή εν γένει οπτικοακουστικού υλικού σε οποιοδήποτε αγώνα (είτε με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών είτε με άλλο τρόπο) για σκοπούς οποιασδήποτε μορφής στοιχήματος, τυχερών παιχνιδιών, προβολής στιγμιοτύπων ή εμπορικών δραστηριοτήτων που δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων ή για άλλους σκοπούς που παραβιάζουν τους όρους και προϋποθέσεις συμβατικών συνεργασιών ,όπως για παράδειγμα η αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση,, απαγορεύεται αυστηρά στα Στάδια/Γήπεδα του Πρωταθλήματος , εκτός από τις περιπτώσεις όπου η άδεια χορηγείται ρητά από τη Super League και τη γηπεδούχο Π.Α.Ε. Τα κινητά τηλέφωνα και όλες οι συσκευές μαγνητοσκόπησης/κινηματογράφησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για προσωπική, ιδιωτική χρήση.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET