17η αγωνιστική: Ατρόμητος-Ιωνικός 2-0

atroionikos.jpg

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Ιωνικός στο γήπεδο του Περιστερίου από τον Ατρόμητο για τη 17η αγωνιστική της Super League.

Το παιχνίδι στράβωσε από την αρχή όταν ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε στο 2’ το σημείο του πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσίμπσαχ στον Κιάρτανσον, αποβάλλοντας τον ποδοσφαιριστή μας, με τον σέντερ φορ του Ατρόμητο να γράφει το 1-0 στο 4’. Στο 25’ ο Άοσμαν με εκτέλεση φάουλ απείλησε την αντίπαλη εστία, αλλά ο Μάριτς έδιωξε σε κόρνερ, με τον Δημήτρη Σπανό να προχωρά σε αλλαγή στο 30ο λεπτό περνώντας τον Κάνιας στη θέση του Λοβέρα.

Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου δε, η ομάδα μας έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ήταν το 44ο λεπτό με τον Άοσμαν να κάνει τρομερή ατομική ενέργεια, να σπάει στον Μάντζη και αυτός να αλλάζει παιχνίδι για τον Μύγα που ντρίμπλαρε έναν αντίπαλο και σούταρε, αλλά ο Μάριτς μπλόκαρε την μπάλα. Στο τέλος του πρώτου μέρους, μάλιστα, η ομάδα μας είχε υποσχόμενη επίθεση και μπορούσε να απειλήσει αλλά ο διαιτητής Παπαδόπουλος… θυμήθηκε να σφυρίξει με την μπάλα να βρίσκεται στον αέρα και στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Ατρόμητος βρήκε γκολ στην πρώτη του φάση στο δεύτερο μέρος, με τον Ροτάριου να κάνει το 2-0 στο 59’. Επτά λεπτά αργότερα, η ομάδα μας έφτασε μια ανάσα από τη μείωση του σκορ αλλά το σουτ του Φαντιγκά μέσα από την περιοχή σταμάτησε στον Χατζηϊσαΐα, με την μπάλα να βρίσκει μετά τις κόντρες και το χέρι του. Ως το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό, Τσίμπσαχ, Λοβέρα (29' Κάνιας), Μύγας (79’ Ελευθεριάδης), Άοσμαν (55’ Φατιγκά), Μάντζης.

Την επόμενη (18η) αγωνιστική, ο Ιωνικός υποδέχεται τον Βόλο (16/01, 19:30) στο γήπεδο της Νεάπολης.