Στον Ιωνικό ο Κέιν Γούλερι

woolery.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Κέιν Γούλερι.

Γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου του 1995 στο Λονδίνο, ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αγωνίζεται στη θέση του εξτρέμ, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σέντερ φορ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μέιντστοουν και ακολούθησαν οι Τάμγουορθ, Στάφορντ Ρέιντζερς, Μπόλτον, Νοτς Κάουντι, Γουίγκαν, Φόρεστ Γκριν, Σουίντον Τάουν και Τρανμίρ Ρόβερς.

Τον Ιούλιο του 2021 αποκτήθηκε από την σκωτσέζικη Μάδεργουελ, γράφοντας 38 συμμετοχές με 3 γκολ και 4 ασίστ. Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Σακάριασπορ, μετρώντας 16 συμμετοχές με 1 γκολ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κέιν Γούλερι έκανε την πρώτη του δήλωση στο ionikosfc.gr: "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της καταπληκτικής ομάδας. Παρακολούθησα μερικούς αγώνες πρόσφατα και μπορώ να πω ότι η ομάδα έχει πολλή ποιότητα, απλά ήταν άτυχη με τα αποτελέσματα να μην πηγαίνουν όπως θα θέλαμε. Θέλω να βοηθήσω μέσα στο γήπεδο τον Ιωνικό και να προσθέσω και εγώ κάτι σε αυτό που έχει δημιουργήσει ήδη η ομάδα. Όπως φυσικά και να ανέβουμε ψηλότερα στη βαθμολογία".

Η οικογένεια του Ιωνικού τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.