ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ ΙΩΝΙΚΑΡΑ!

IMG-2b1f8d5c9dc0a57446b34cda611ceaff-V.jpg

KAΡΔΙΑ-ΨΥΧΗ-ΔΥΝΑΜΗ -ΠΑΘΟΣ και εντός και στις εξέδρες  ! Τέσσερα απο τα χαρακτηριστικά  που έφεραν μία ΜΑΓΚΙΚΗ νίκη με ανατροπή απέναντι στον Διαγόρα με 3-2. Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς  η ομάδα μας έκανε ΕΠΙΚΟ COME BACK και είναι πια στην κορυφή μαζί με τα Τρίκαλα. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο κόσμος που βρέθηκε στη Νεάπολη  και δεν σταμάτησε να φωνάζει.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ιωνικός είχε κατοχή μπάλας αλλά ο Διαγόρας είχε το γκολ με τον Γλυνό ,που στο 16 σε δεύτερο χρόνο νίκησε τον Κουρεπίνη και ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία στο 33 με τον Μπαρμπαρούση που προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα άουτ απο σέντρα του Γλυνού στο 33. Μοναδική καλή φάση για τους Νικαιώτες ένα σουτ τυου Καλλέργη μέσα απο την περιοχή και δεξιά στο 30 που έφυγε άουτ και ακόμα δύο κεφαλιές απο Καλλέργη και Μάναλη που δεν ανήσυχησαν τον Τσέλιο.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Εξι λεπτά μετά την έναρξη του β μέρους, ο Ιωνικός ισοφάρισε. Ο Σμυρλής κινήθηκε εξαιρετικά απο αριστερά περνώντας ΑΝΑΜΕΣΑ απο δύο παίκτες του Διαγόρα και με δυνατό σουτ νίκησε τον Τσέλιο με τη μπάλα να "Χτυπάει" στο οριζόντιο δοκάρι και να περνάει ολόκληρη τη γραμμή. 

Δύο λεπτά μετά, όμως, ο Διαγόρας ξαναπήρε προβάδισμα όταν στο Transition ο Μπαρμπαρούσης βγήκε στην αντεπίθρση , ο Κουρεπίνης ΄βγήκε για να κλείσει το οπτικό πεδίο αλλά ο φορ των Ροδιτών  έκανε λόμπα που κατέληξε στα δίχτυα του Ιωνικού παρά την προσπάθεια  του Φουρλάνου.

Ο κοουτς Αρναούτη έκανε αλλαγές που αποδείχτηκαν κομβικές. Με Καλογέρη, Βλαχομήτρο και Μακρίδη να αλλάζουν το τοπίο του αγώνα . Ο πρώτος πήρε πολλές προσπάθειες στον άξονα, ο Βλαχομήτρος  μόλις βρήκε τα πατήματα του όχι μόνο έκανε άνω κάτω την άμυνα του Διαγόρα,, αλλά πέτυχε και ένα υπέροχο γκολ στο 86  απο σέντρα του Μακρίδη ,από τον οποίο ξεκίνησε και το 3-2 ,με τον Μάναλη να διεκδικεί τη κεφαλιά με αμυντικούς και τη μπάλα να φτάνει στον Κρητικό  που ψύχραιμα νίκησε τον Τσέλιο για το 3-2...Με τη Νεάπολη να παίρνει ΦΩΤΙΑ....

Οι ενδεκάδες

ΙΩΝΙΚΟΣ: (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Γκοτσούλιας, Κρητικός, Καλλέργης(58 Καλογέρης), Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Φουρλάνος, , Τιεντσέ(71 'Μακρίδης, Μάναλης, Σμυρλής(68 Βλαχομήτρος)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ρουτζιέρης) Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Γλυνός, Μπέλερης, Μπουρλάκης(74 Παπαδόπουλος), Κέρι, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης