Δήλωση του προπονητή, Δημήτρη Σπανού

coachdimitrisspanos.jpg

Ο Δημήτρης Σπανός θέλησε να κάνει την παρακάτω δήλωση, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Ιωνικός.

«Θέλω αρχικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους και για όσα πετύχαμε μαζί. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ και στο επιτελείο μου, σε όλους τους συνεργάτες μου που δουλέψαμε σκληρά για να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Όπως φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα μας.

Κυρίως, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλη την οικογένεια Τσιριγώτη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου, για τη στήριξη μέχρι τέλους και τα όσα έκαναν και κάνουν για την ομάδα, σπαταλώντας τα χρήματα και τον χρόνο τους για τον Ιωνικό. Η οικογένεια Τσιριγώτη είναι ό,τι καλύτερο συνάντησα στην προπονητική μου καριέρα! Μου έδωσαν την ευκαιρία να βρεθώ στον πάγκο της ομάδας, να φέρουμε ξανά τον Ιωνικό εκεί που αξίζει και να τον καθοδηγήσω στην πρώτη κατηγορία. Μαζί πανηγυρίσαμε, μαζί στεναχωρεθήκαμε, όλα τα κάναμε μαζί, σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Το διαζύγιό μου με τον Ιωνικό είναι κοινή συναινέσει. Διότι μπαίνει μπροστά το καλό της ομάδας και βασικός στόχος όλων μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Γιατί η ομάδα έχει δείξει πως αξίζει να βρίσκεται στην Super League, διότι έχει καλούς ποδοσφαιριστές και μια σταθερή διοίκηση να την στηρίζει οικονομικά. Θα έχω για πάντα στην καρδιά μου τον Ιωνικό και τα όσα περάσαμε όλοι μαζί».