Θέμα: Η τελευταία μεγάλη ΕΠΙΚΗ ανατροπή

kalamara2017.jpg

Το 3-2, σκορ που ο Ιωνικός νίκησε τον Διαγόρα Ρόδου στο τελευταίο παιχνίδι του Πρωταθλήματος συνιστά μία τεράστια επιτυχία μετρατρέποντας την ομάδα του κόουτς Αρναούτη σε team 4x4, όσον αφορά στις νίκες και το καλό σερί που έχει δημιουργήσει. Ποιά ήταν όμως η τελευταία μεγάλη ανατροπή της ομάδας με τόσο εντυπωσιακό σκορ;

Γυρίζουμε το χρόνο δύο χρόνια πίσω όταν  οι Νικαιώτες φιλοξενούσαν τον Ηλυσιακό στις 8-1-2017 για τον ΄τεταρτο όμιλο της Γ Εθνικής.

Ο Ιωνικός προηγείται με τον   Μειμάρογλου στο 10, αλλά οι φιλοξενούμενοι "απαντούν" με δύο γκολ του Ηλία Ιωάννου στο 27 και του Λουσιέν στο 45 για το 1-2. Σαν να μην έφτανε αυτό  στο 58, ο Μάλτσι έκανε το 1-3.

Και ενώ όλα έδειχναν ήττα εντός έδρας ήρθε η ανατροπή με δύο γκολ του  Μάριου Αργυρίου στο 61 και το 75 για την ισοφάρισή, με τον Ανρί Καμαρά στο 87 να υπογράφει αλά ..Κρητικός την επική ανατροπή. 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Παντελίδης, Σικαλιάς (89′ Βουρλούμης), Προβατίδης, Μεϊμάρογλου, Ζαφειρίδης, Σιμιτσής (31′ λ.τρ. Καμαρά), Πέεφ, Σαπαλιδης, Αργυρίου, Καραλής (65 Ντουλιας).

HΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος): Σηφάκης, Γραμματίκας, Ρόππας, Πέττας, Πιπίνης, Αμανατίδης, Κούντου (56 Τσινιάς), Κάλφας, Μέξης, Ιωάννου Μάλτσι.

Βέβαια ακόμα μία σπουδαία ανατροπή έγινε πέρσι απέναντι στην ΑΕΕΚ Σύνκα όταν  η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει 0-1στο ημίχρονο, αλλά Μαντζώρος  στο 65 και Καλλέργης στο 81 έφεραν την πρώτη νίκη στη νέα "χρυσή"  εποχή της Διοίκησης Τσιριγώτη και την πρώτη του Δημήτρη Αρναούτη στον πάγκο της ομάδας μας.