21η αγωνιστική: Ιωνικός-Άρης 1-0

ionikosarisfc.jpg

Ο Ιωνικός επικράτησε 1-0 του Άρη στο γήπεδο της Νεάπολης για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κύλησε σε σχετικά χαμηλό τέμπο, με τη δύναμη και το πάθος να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο από τις δύο ομάδες. Ο Χουτεσιώτης στο 23’ έκανε μεγάλη επέμβαση σε διαγώνιο σουτ του Οντουμπάτζο μέσα από την περιοχή, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μάντζης μπήκε επικίνδυνα στο «κουτί» αλλά δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φάση. Η τελευταία στιγμή του πρώτου μέρους ήρθε στο 43ο λεπτό όταν ο Σεμπά έσπασε στον Μάντζη και αυτός έκανε το τελείωμα, αλλά κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Κουέστα (0-0).

Ο Μάντζης έφτιαξε την πρώτη ευκαιρία και του δευτέρου μέρους, με το σουτ που έκανε να περνά άουτ στο 48’. Τελικά, έντεκα λεπτά αργότερα η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι όταν ο Σεμπά βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, τσίμπησε την μπάλα και ο Κουέστα τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Λοβέρα ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία και τον Κουέστα στην αριστερή, γράφοντας το 1-0 στο 62’.

Ο Άρης πίεσε στα επόμενα λεπτά αλλά ο Χουτεσιώτης έκανε νέα μεγάλη επέμβαση, αυτή τη φορά σε τετ-α-τετ με τον Γκρέι (66’), στην τελευταία καλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων στον αγώνα. Στο 70ο λεπτό, ο Μιχάλης Γρηγορίου έριξε στον αγώνα τους Αντούνες, Μάνο, με τον δεύτερο να ντεμπουτάρει, ενώ την πρώτη του συμμετοχή με το αστέρι στο στήθος έγραψε και ο Μπουενά που μπήκε και αυτός στο ματς στο 86’. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τζοβάρα βρήκε τον Ιωνικό να επικρατεί 1-0, παίρνοντας την πρώτη του εντός έδρας νίκη και δεύτερη διαδοχική στο πρωτάθλημα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μετρά 2/2 τρίποντα στον πάγκο της ομάδας μας.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας, Σάκιτς (85’ Μπουενά), Φαντιγκά (85’ Καμπράλ), Σεμπά (90+3’ Μασάς), Λοβέρα (70’ Αντούνες), Μάντζης (70’ Μάνος)  

Την επόμενη αγωνιστική (22η), ο Ιωνικός φιλοξενείται από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (11/02, 20:00).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET