Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός για τον Βαγγέλη Πλατέλλα

pressreport.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός οφείλει να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα, σχετικά με την υπόθεση του Βαγγέλη Πλατέλλα. 

Ο κόσμος του Ιωνικού και η οικογένεια Τσιριγώτη σεβάστηκαν στο έπακρο τον εν λόγω ποδοσφαιριστή από την πρώτη του στιγμή στην ομάδα και τον αγκάλιασαν ΚΑΙ στην επιστροφή του σε αυτή. Ο ποδοσφαιριστής γνώριζε πολύ καλά τον σύλλογό μας και τη διοίκηση, έχοντας κερδίσει παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Οι δρόμοι μας χώρισαν φιλικά το καλοκαίρι του 2021 και όταν του κάναμε πρόταση για επιστροφή μετά από μισή σεζόν, δέχτηκε μετά χαράς να γυρίσει στην ομάδα μας. Γι’ αυτό και μας εκπλήσσουν τα επαναλαμβανόμενα ψέματά του τους τελευταίους μήνες…
 
Για να γίνει αντιληπτό ότι τα όσα υποστηρίζει ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι αναληθή, θα θέσουμε ένα ερώτημα: Πώς γίνεται να πιέστηκε και να απειλήθηκε ώστε να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του (παίρνοντας όπως αναφέρει 10 χιλ. ευρώ ως αποζημίωση), όταν για να λυθεί το συμβόλαιο πρέπει ο ποδοσφαιριστής να βρεθεί είτε στα ΚΕΠ είτε σε αστυνομικό τμήμα για το γνήσιο της υπογραφής; Μάλλον, δεν στέκει το εν λόγω επιχείρημα!
 
Κάπου εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως το γήπεδό μας το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις για να διεξάγονται αγώνες της κορυφαίας κατηγορίας στην Ελλάδα, έχει κάμερες και κλειστό κύκλωμα εποπτείας. Οπότε, εάν υπήρξαν υποτιθέμενοι μπράβοι που δήλωσε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής (ή του υπαγόρευσαν να πει), τότε θα μπορούσε να ζητήσει το βίντεο από τις κάμερες και να το παρουσιάσει με σκοπό να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του.
 
Φυσικά, το όνομα της ομάδας μας δεν είναι δυνατόν να αμαυρώνεται από τον καθένα, ούτε και να στιγματίζεται λόγω ψεμάτων. Ούτε απειλές, ούτε άτομα μεγάλης σωματικής διάπλασης, ούτε υπογραφές, ούτε τίποτα. Όλα αυτά αποτελούν ένα καλογραμμένο σενάριο από ταινία επιστημονικής φαντασίας, τα οποία ασφαλώς και δεν έγιναν ποτέ. 
 
Ο Ιωνικός είναι ένας ιστορικός σύλλογος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της παρουσίας της οικογένειας Τσιριγώτη στην κεφαλή του δεν έχει ούτε μία προσφυγή εναντίον του. Καλό θα ήταν οι άνθρωποι που τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό, να κάνουν το ίδιο. Όχι να είναι αχάριστοι και να επηρεάζονται από διάφορους ανθρώπους, ξεχνώντας αυτούς που τους βοήθησαν, όταν κανείς άλλος δεν τους υπολόγιζε…
Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET