24η αγωνιστική: Ιωνικός-ΟΦΗ 0-2

ionofifc.jpg

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Ιωνικός από τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Νεάπολης για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ένα άδικο αποτέλεσμα βάσει της εικόνας της ομάδας μας, όντας καθόλα ανώτερη και με πολλές τελικές, ενώ είδε το VAR τρεις φορές να… στέκεται απέναντί της!

Με τον Φαντιγκά να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ξεκίνημα, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είχε τα ηνία και απειλούσε διαρκώς. Στο 16’ μετά την εκτέλεση φάουλ του Βαλεριάνου η κεφαλιά του Μάντζη πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα σε παρόμοια φάση ο Μπουενά δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή. Μάλιστα, στο 26ο λεπτό η ομάδα μας σκόραρε με απίθανο ψαλιδάκι, αλλά ο Παπαπέτρου ειδοποιήθηκε από τον διαιτητή VAR Παπαδόπουλο πως υπήρχε οφσάιντ και δεν μέτρησε! Ο Χουτεσιώτης στο 30’ έκανε μεγάλη επέμβαση, με την ομάδα μας να πιέζει για το γκολ ως το ημίχρονο αλλά αυτό να μην έρχεται.

Δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος από την ομάδα μας, με τον Παπαπέτρου να δείχνει την άσπρη βούλα σε μονομαχία του Φαντιγκά με τον Βούρο και την κόκκινη κάρτα στον στόπερ του ΟΦΗ, ωστόσο το VAR ανέτρεψε ξανά την αρχική απόφαση του διαιτητή (50’). Πέντε λεπτά αργότερα ο Σεμπά από ιδανικό σημείο δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ τρία λεπτά μετά σε φάση διαρκείας κανείς εκ των Κάνιας, Μάντζη και Μύγα δεν βρήκε δίχτυα! Η ομάδα μας πίεζε ασφυκτικά, αλλά τελικά ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Τοράλ (83’) που υποδείχτηκε μέσω VAR από τον Παπαπέτρου για πάτημα του Μπουενά στον Πασαλίδη. Ο ίδιος παίκτης στο 90’+2’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-2), με τον Βαλεριάνο στο 90’+8’ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Την επόμενη (25η) αγωνιστική ο Ιωνικός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (05/03, 20:30).

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Μπουενά (84' Μασάς), Σάκιτς, Φαντιγκά, Κάνιας (84' Λοβέρα), Σεμπά (90+3' Ελευθεριάδης), Μάντζης (67' Μάνος).