4η αγωνιστική playouts: Λεβαδειακός-Ιωνικός 2-2

levafcfinal.jpg

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε ο Ιωνικός στην έδρα του Λεβαδειακού (2-2) για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Με τη βροχή να είναι καταρρακτώδης, το τερέν γεμάτο νερό και υπερβολικά δύσκολο για να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο, η ομάδα μας βρήκε το προβάδισμα στο 26ο λεπτό χάρη σε ένα απίθανο τέρμα του Φαντιγκά που με τρομερό πλασέ από τα 25 μέτρα έστειλε συστημένη την μπάλα στο αριστερό «Γ» του Γκροφ για το 1-0. Το σκορ παρέμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου, με τον Χουτεσιώτη να κρατάει ανέπαφη την εστία του με εξαιρετικές επεμβάσεις.

Το δεύτερο μέρος βρήκε τον Λεβαδειακό να αιφνιδιάζει την ομάδα μας, αφού βρήκε δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών με τελειώματα των Γερεμέγεφ (50’) και Μεχία (56’) μέσα από την περιοχή για την ανατροπή (2-1). Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν τα παράτησε και προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Απείλησε με τον Γούλερι, πίεσε και τελικά έφτασε στο 2-2 στο 89ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας (83' Σόουζα), Σάκιτς, Φαντιγκά (61' Γούλερι), Σεμπά, Μάντζης, Μασάς (70' Μάνος).

Με αυτή την ισοπαλία ο Ιωνικός έφτασε τους 25 βαθμούς, ενώ την επόμενη (5η) αγωνιστική φιλοξενεί στο γήπεδο της Νεάπολης τον ΠΑΣ Γιάννινα (29/04, 19:15).