5η αγωνιστική playouts: Ιωνικός-ΠΑΣ 0-1

pasfcmats.jpg

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ιωνικός από τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική playouts της Stoiximan Super League.

Στο γήπεδο της Νεάπολης έδωσε το παρών περισσότεροι από 3500 οπαδοί, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Με την ομάδα μας να μπαίνει καλύτερα στο ματς, δημιουργώντας καλές ευκαιρίες με τις κεφαλιές των Σεμπά (6’) και Μάντζη (15’). Ο Ιωνικός ήλεγχε τον αγώνα, με τον ΠΑΣ να έχει μια τελική στο 38’ με το σουτ του Παμλίδη που πέρασε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σεμπά έκανε υπέροχη προσπάθεια και σουτ που μπλόκαρε ο Τσιντώτας.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε παρόμοιο ρυθμό, αλλά ο ΠΑΣ κατάφερε να βρει το προβάδισμα στο 64ο λεπτό με γκολ του Μορέιρα (0-1). Ο Κάνιας στο 68’ με φοβερό σουτ είδε τον Αθανασίου (που είχε μπει στη θέση του Τσιντώτα) να διώχνει σε κόρνερ, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Ελευθεριάδης σούταρε άουτ μετά την πάσα του Σεμπά. Η σέντρα-σουτ του Ρομαό στο 87’ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 90’+4’ το σουτ του Κάνιας σταμάτησε στα σώματα και ενώ είχε κατεύθυνση προς την εστία στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Την επόμενη (6η) αγωνιστική, ο Ιωνικός φιλοξενείται από τον ΟΦΗ (06/05, 20:00).

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Βελεριάνος, Σάκιτς, Κάνιας, Σεμπά (76’ Μάνος), Γούλερι (59’ Ελευθεριάδης), Μασάς (71’ Λοβέρα), Μάντζης.