Οι δηλώσεις απο το Βόλο

arnaoutis.jpg

Διαβάστε  τις δηλώσεις του προπονητή μας κου Αρναούτη και του ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παπουτσογαννόπουλου μετά το τέλος του αγώνα.

 Δημήτρης Αρναούτης:" Πρώτα απο όλα ένα Μπράβο στα παιδιά για τη δυναμική που έδειξαν και για το γεγονός ότι πάλεψαν μέχρι τέλους για να πάρουμε αυτόν τον βαθμό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και σε μία δύσκολη έδρα.Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήταν εδώ μαζί μας . Από κει και πέρα, σίγουρα δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο  που έχουμε παρουσιάσει σε άλλους αγώνες ,αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις ισχύει το ρητό που λεει πως όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις θα πρέπει να κοιτάξεις να μην το χάσεις.  Αλλωστε μην  ξεχνάμε ότι υπήρχαν παιχνίδια που παίξαμε πολύ καλά  και δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα. Τελείωσε αυτό το ματς και κοιτάμε το επόμενο. Η Football League είαι μία διαρκής μάχη."

Παπουτσογιαννόπουλος: " Πρώτα από όλα ένα μεγαλο ευχαριστώ και ένα μπράβο στους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τον κόσμο που ήρθε να μας δει. Είναι γεγονός πως δεν κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση ,ωστόσο είναι επίσης γεγονός ότι  ο βαθμός που πήραμε είναι πολύ  σημαντικός για τη συνέχεια. Προερχόμασταν μετά απο τέσσερις νίκες ,θέλαμε να κερδίσουμε αλλά από τη στιγμή που πήραμε κάτι απο αυτό το παιχνίδι σαφέστατα είναι θετικό γεγονός. Ο Ιωνικός αποδεικνύει ότι έχει καρδιά Πρωταθλητή!"