Ιωνικός -Ασπρόπυργος 2-0

omadaaaaa.jpg

Για 8 ο παιχνίδι  αήττητος ο Ιωνικός μας που νίκησε με 2-0 τον Ασπρόπυργο  και παρέμεινε στη δεύτερη θέση! 

 

 

Iωνικός: Κουρεπίνης-Μουστάκης-Κολλάράς-Ιωάννου-Φουρλάνος-Γκοτσούλιας-Τιεντσέ-Καλλέργης-Κρητικός(79 Καλογέρης)-Μακρίδης(69 Μάναλης)-Σμυρλής(64 Γκούφας)

Ασπρόπυργος: Παναγόπουλλος-Γκουγκούδης-Σταγάκης-Ζώνας-Λογοθέτης-Νικολάου-Νικολακάκης(89 Κωνσταντινίδης)-Γκατσολάρι-Βασιλείου( 80 Ζαχαρός)-Πίντο -Σρέτσκοβιτς

 Απόλυτα αναγνωριστικό το πρώτο δεκάλεπτο με τον Ιωνικό να έχει κατοχή μπάλας  και να προσπαθεί από τον άξονα και αριστερά να "σπάσει"  την  άμυνα του Ασπρόπυργου./

Πρώτη καλλή φάση στο 14, με ένα κόρνερ απο τα δεξιά  και την κεφαλιά του Κρητικού να φεύγει άουτ. O Iωνικός συνέχισε να πατάει καλύτερα  στο γήπεδο ,με τον Κρητικό να δέχεται κάθετη μπαλιά ,αλλά ο Παπαναγόπουλος βγήκε και πρόλαβε, ενώ στο 20, ο Βασιλείου έκανε διαγώνιο σουτ που μπλόκαρε ο Κουρεπίνης. .

Στο 38, έγινε ακόμα μία ευκαιρία  με τον Κρητικό να υποδέχεται τη μπαλα απο λάθος διώξιμο του Λογοθέτη, αλλα το σουτ που έκανε έφυγε πολύ άουτ απο το κλαθετο δοκάρι του Παναγόπουλου.

Στο 39, έγινε το 1-0 . Ο Μουστάκης έβγαλε σέντρα απο τα δεξιά και ο Κρητικός στην καρδιά της άμυνας έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ.

 

Κάπως έτσι και χωρίς άλλες συγκινήσεις έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

To πρώτο δεκάλεπτο του β μέρους βρήκε τον Ιωνικό να είναι πολλύ πιο ζωντανός απο τον αντίπαλο του. Με τους παίκτες του Αρανούτη να κερδίζουν προσωπικές μονομαχίες και εν γένει το χώρο του κέντρου  ψάχνοντας μπαλλιές για τον Κρητικό όχι με σέντρες αλλα μεενέργειες είτε απο τον άξονα,είτε απο τα άκρα. 

Στο 62, ο Ασπρόπυργος απείλησε με πλαγιοκόπηση του Νικολακάκη απο αριστερά, πριν όμως η μπάλα φτάσει στον Γκατσολάρι , ο Κολλαράς έδιωξε σε κόρνερ. 

Δύο λεπτά ο Γκούφας μπήκε στη θέση του Σμυρλή και δευτερόλλεπτα δημιούργησε φάση με το 1-2 με τον Κρητικό που έβγαλε ασίστ αλλά ο Παναγόπουλλος "διάβασε"  τη φάση και βγήκε μπλοκάροντας τη μπάλα.

Στο 69, ο Κολλλαράς πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς  με ΄σεντρα σουτ απο αριστερά   και τον Παναγόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Η δεύτερη κίνηση απο τον πάγκο ήταν  ο Μάναλης που πήρε τη θέση του Μακρίδη.

Στο 73, ο Τιεντσέ  βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το  σουτ που έκανε έφυγε άουτ απο το κάθετο δοκάρι του Παναγόπουλου.

Η πρώτη κίνηση Βαζάκα  ήταν ο Ζγκούρι αντί του Γκατσολάρι στο 75. 

Στο 78, ο  Μουστάκης εκτέλεσε φάουλ απο τον άξονα, η μπλαλα έφτασε στον Καλλέργη που απο κοντά σκόραρε για το 2-0.

Στο 79 ο Καλογέρης μπήκε στη θέση του Κρητικού , ενώ ένα λεπτό μετά  ο Ζαχαρός μπήκε στη θέση του Βασιλείου.  

Στο 80 , ο Μάναλης απείλησε με κεφαλιά αλλά η μπλαλα έφυγε άουτ. .