Ήττα στα Τρίκαλα

trikala-ionikos.jpg

O Iωνικος γνώρισε την ήττα από τα Τρίκαλα με 1-0  χάρις στο γκολ του Σταμάτη στο 61μπαινοντας με το αριστερό στο 2020.

ΑΟ Τρίκαλα: Γιακουμης(46 Zαρόπουλος), Σανδραβέλης, Νιάρος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Πελάεθ, Λώττας(76 Παπαγεωργίου), Σταματής(82 Τσίπρας).

Iωνικός: Κουρεπίνης-Μουστάκης-Κολλαράς- Φουρλάνος-Ιωάννου-Γκοτσούλιας-Τιεντσέ(68 Σμυρλής)-Μακρίδης(74 Παπουτσογιαννοπουλος)-Βλαχομητρος(57 Μάναλης)-Καλλέργης-Κρητικός.

 

Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες να παλεύουν για την κατοχή στο χώρο του κέντρου.  Με τα Τρίκαλα να θέλουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, αλλλά τον Ιωνικό να έχει κοντά τις γραμμές και να μην δίνει δικαιώματα.

Με τους γηπεδούχους να απειλούν με προσπαθεια του Σαντραβέλη στο 13,να περνάει άουτ. Τρία λεπτά πριν , ο Καλλέργης σε φάουλ που εχε κερδίσει ο Τιεντσέ έστειλε τη μπάλα άουτ. 

Oι Νικαιώτες προσπαθούν να κάνουν παιχνίδι απο τα άκρα και αριστερά,μιας και ο Καλλέργης είναι καλά κλεισμένος  από τους γηπεδούχους.

Στο 27 ο λεπτό ο Ιωνικός απείλησε με τη σέντρα του Μουστάκη, σε ρόλλο εξτρέμ από δεξιά, έκανε σέντρα χαμηλά , αλλά η παρέμβαση του Ριζογιάννη ήταν καταλυτική.

Ο Τιεντσέ δέχτηκε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία μετά απο ένα επικίνδυνο φάουλ του Λώττα που δεν πήρε ούτε κίτρινη.

Φάση για τον Ιωνικό  στο 35 .Με τον Τιεντσέ να βγάζει σέντρα, τον Καλλέργη να μην μπορεί να κάνει το κοντρόλ .Με τον Βλαχομήτρο να διεκδικεί απο τον Γιακουμή αλλά του έκανε φάουλ.

Στο 41, τα Τρίκαλα απείλησαν με τον Σταματή το σουτ του οποίου δεν βρήκε στόχο.

Δύο λεπτά μετά , τα Τρίκαλα  είχαν φάση με σουτ του Τεγούση που πέρασε άουτ.

Συμπέρασμα Α μέρους

Ηταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο. Με τα Τρίκαλα να ανεβάζουν στροφές στο τελευταίο πεντάλεπτο, είχαν και γκολ που ακυρώθηκε ως οφσαίντ, με τον Ιωνικό να έχει εξαιρετική ανασταλτική παρουσία, να δημιουργεί μία -δύο απειλητικές φάσεις κυρίως απο σέντρες , αλλά χωρίς να ανησυχεί  τον Γιακουμή.

 Το β ημίχρονο ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή για τα Τρίκαλα. Ο Γιακουμής που τραυματίστηκε στη φάση με τον Βλαχομήτρο  δεν βγήκε στο β μέρος και τη θέση του πήρε ο Ζαρόπουλος.

O Iωνικός απείλλησε στο 50 με ένα φάουλ του Μακρίδη, σε καλή θέση (φάτσα με το τέρμα στον άξονα),αλλά όχι τοσο καλή η εκτέλεση με τον Ζαρόπουλλο να μπλοκάρει.

Στο 52, τα Τρίκαλα απείλησαν με τον Πελάεθ που έκανε σουτ στην κίνηση  έξω απο την περιοχή και αριστερά, από την πάσα του Σταματή ο Κουρεπίνης μπλόκαρε.

Η Πρώτη αλλαγή στο 57 για τον Ιωνικό με τον Μάναλη στη θέση του Βλαχομήτρου .

Απο τα φοβερά αξιοσημείωτα: Ο Οικονομόπουλος έδωσε αγκωνιά στον Μάναλη στην προσπάθεια να αποφύγει τον παίκτη του Ιωνικού ,αλλά ο Αγγελάκης και ο βοηθός έδωσαν φάουλ υπερ τωνγηπεδούχων

Στο 61, τα Τρίκαλα άνοιξαν το σκορ, όταν ο Σταματής πήρε τη μπάλα απο τον Πελάεφ  και πλάσαρε τον Κουρεπίνη για το 1-0. Στο Ρίπλεϊ φαίνεται ο σκόρερ να μην καλύπτεται.

Στο 67, ο Νιάρος κινήθηκε απο τα αριστερά, έβγαλε σέντρα χαμηλά ,αλλαά ο Πελλάεφ σαν τρέιλερ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η δεύτερη αλλλαγή για τον Ιωνικό ήταν ο Σμυρλής για τον Τιεντσέ.

Ο Κοουτς Αρναούτης ρισκάρει  για την ισοφάριση όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό, τα Τρίκαλα βρίσκουν χώρους να "τρυπάνε" την άμυνα του Ιωνικού και στο 69, ο Σανδραβέλλης έκανε σέντρα, η μπάλλας βρήκε στον Φουρλάνο, ο Κουρεπίνης "καθάρισε".

Ο Παπουτσογιαννοπουλος πήρε τη θέση του Μακρίδη για να υπάρξει βελτίωση στην άμυνα μισς και οι Νικαιωτες βγαίνοντας πιο επιθετικά έβγαζε κενα.

Παράλληλα με αυτή την κίνηση ο Μουστάκης έβγαινε σαν δεξί εξτρέμ.

Με τη συμπλήρωση 80 λεπτών,ο Μάναλης βρέθηκε σε ρόλο φορ αλλά ο Σανδραβελης πρόλαβε τον φορ του Ιωνικού πριν την καθοριστική ντρίπλα.

Η καλύτερη ευκαιρία για τον Ιωνικό στο 83 με τον Καλλέργη να επιχειρεί λομπα με τον Ζαροπουλο να μην ελεγχει τη φάση αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Με το παιχνίδι να τελειώνει χωρίς να έχουν συμπληρωθεί τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις (3'53) και την ώρα που ο Ιωνικός έβγαινε σε αντεπίθεση.

 

 

 

 

 

 

 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET