Τσιμπάκης: «Να είμαστε κάτι παραπάνω απο ποδοσφαιρική ακαδημία»

tsimpakis-ionikos.jpg

Ως γνωστόν ο κος Αντώνης Τσιμπάκης θα είναι ο νέος διευθυντής των Ακαδημιών του Ιωνικού μας . Με τον έμπειρο προπονητή. να αναλύει τα πλάνα του εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η δήλωση του:

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα της γειτονιάς μου τον Ιωνικό.Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κο Γ. Τσιριγώτη για την εμπιστοσύνη να αναλάβω ένα τόσο σημαντικό κύτταρο του οργανισμού του Ιωνικού και να αποτελώ κομμάτι της οικογένειας,καθώς επίσης και την διοίκηση του ερασιτέχνη για την στήριξη και την αγάπη στην καινούργια αυτή προσπάθεια.

Ανάπτυξη σημαίνει ξεκινώ κάτι από πέντε χρονών και φτάνω μέχρι και 20. Είναι κάτι δύσκολο που θέλει υπομονή και αφοσίωση. Γενικά αυτό που πρεσβεύω είναι η σωστή εκπαίδευση στα παιδιά και θέλουμε μέσα από την Ακαδημία, αυτά τα παιδιά να πάρουν αρχές.

Μέσα από την προπονητική διαδικασία θέλουμε το παιδί να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερος αθλητής και άνθρωπος.Θέλουμε να δημιουργήσουμε παίκτες, υγιείς φιλάθλους και οπαδούς του Ιωνικού. Παραφράζοντας το μότο της Μπαρτσελόνα, θέλουμε να είμαστε κάτι παραπάνω από μια ποδοσφαιρική Ακαδημία, θα χρησιμοποιήσουμε το δικό μας σύνθημα «ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΩΝΙΚΟΣ». Θέλουμε να πετύχουμε πάνω απ’ όλα, να φτιάξουμε ένα υγιές περιβάλλον. Στον Ιωνικό θα υπάρχει υπερηφάνεια ,σεβασμός και εκτίμηση από όλους προς όλους, γιατί είμαστε μεγάλη ομαδα και αυτό θα πρέπει να το μάθουν και τα παιδιά μας.