• Αρχική
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Koυιρουκίδης:" Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

Koυιρουκίδης:" Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

kouir3.jpg

O Μιχάλης Κουιρουκίδης μίλησε στο Matchprogramme του αγώνα με την Καλαμάτα και εξέφρασε την χαρά του για την  επιστροφή του στον Ιωνικό, αναφέρθηκε στην αντίπαλο  μας , ενώ  έκανε λόγο για την θετική επιρροή που έχει ο κόσμος στην ομάδα.

Αναλυτικά: 

Ντεμπούτο δεύτερο για σένα κόντρα στην παλιά σου ομάδα για ένα εξάμηνο.Ανυπομονείς;;

Ναι είναι η αλήθεια ότι ανυπομονώ, θέλω πολύ να ξανα αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας, δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα το ματς για μενα απέναντι στην Καλαμάτα, το αντιμετωπίζω ακριβώς όπως κάθε παιχνίδι που αγωνίζομαι!

● Εξι μήνες μετά την επιστροφή σου πως σου φάνηκε η πρώτη μέρα μετά την επιστροφή σου;

● Ήταν σαν να μην έλειψα ούτε μέρα πραγματικά, νιώθω πολύ οικεία στην ομάδα όποτε όλα ήταν πολύ εύκολα!

Πέρσι ήσουν εκ των ακρογωνιαίων λίθων της ανόδου. Τι να περιμένει ο κόσμος από σένα;

● Ο κόσμος μπορεί να περιμένει από μενα το ίδιο ακριβώς με πέρυσι, ότι κάθε Κυριακή θα δίνω και την ψυχή μου μέσα στο γήπεδο για να κερδίζει η  oμάδα.

● Η ομάδα ξεκίνησε με στόχο την παραμονή και τώρα κοιτάει ψηλά για την άνοδο .Πιστεύεις σε μία ανάλογη ποδοσφαιρική επανάσταση όπως πέρσι;

● Ο Ιωνικός είναι ομάδα που πάντα πρωταγωνιστεί, όποτε εννοείται το πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο!

Πέρσι έκανες εκπληκτική σεζόν με 13 γκολ. Πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις να βοηθήσεις φέτος στο σκοράρισμα;

● Εννοείται ότι το πιστεύω αλλιώς δεν θα γυρνούσα, έχω αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο, είτε είναι γκολ, είτε ασίστ!

● Την περασμένη σεζόν ήσουν MVP. Τον καιρό που έλειπες, ο κόσμος πάντα σε στήριζε και ενθουσιάστηκε με την επιστροφή σου.Πως αισθάνεσαι για αυτό;

● Ότι και να πω για τον κόσμο του Ιωνικού είναι λίγο, εμένα προσωπικά μου δίνουν μεγάλη ώθηση μέσα στο γήπεδο και πάντα προσπαθώ να δώσω το κάτι παραπάνω για αυτούς. Θέλω να τους ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά για την στήριξη που μας έδειξαν πέρυσι ακόμα και μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα, ήταν πάντα δίπλα μας κυρίως στα δύσκολα.

Ξέρεις καλύτερα από όλους την Καλαμάτα. Πως την περιμένεις;

● Η Καλαμάτα έχει καλούς ποδοσφαιριστές και θέλει προσοχή, πιστεύω ότι θα έχει μια αμυντική προσέγγιση στο παιχνίδι και εμείς θα πρέπει με υπομονή να προσπαθήσουμε να τους διασπάσουμε. ●

Πως βλέπεις το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ ;

● Είναι πολύ ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα, κάθε αγωνιστική υπάρχουν αποτελέσματα που δεν τα περιμένεις! Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος και έτοιμος διότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι!

● Τι σου έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση φέτος στο Πρωτάθλημα;

● Είναι αυτό που είπα και νωρίτερα. Ο ανταγωνισμός!

Πριν από λίγο καιρό είχες ένα σοβαρό τραυματισμό ; Πως το έζησες;

● Ναι είναι αλήθεια αυτό, πέρασα πολύ δύσκολα αυτό τον 1.5 μήνα μέχρι να ξανα πατήσω χορτάρι αλλά πλέον το έχω αφήσει πίσω και δεν το σκέφτομαι καθόλου!

● Ένα μήνυμα στον Κόσμο;

Στον κόσμο του Ιωνικού θα ήθελα να τους πω ότι από την μεριά μας οι παίκτες θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αξίζει, δεν θα ζητήσω την στήριξη τους διότι ξέρω ότι θα είναι δίπλα μας ότι και να γίνει, όπως ήταν πάντα άλλωστε. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET