Ανακοίνωση

66840944_2376065002440149_7717863146362241024_n.png

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός 

 

H  ΠΑΕ Ιωνικός και ο Πρόεδρος της κος Ιωάννης Τσιριγώτης  εκφράζουν  την βαθιά τους δυσαρέσκεια, αλλά και τον έντονο προβληματισμό τους ως προς το γεγονός της μη πρόσκλησης τους , αλλά και ούτε καν ενημέρωσης του στη διάσκεψη  ομάδων  της Football League.  Αρχικά ως καλοπροαίρετοι και  καλόπιστοι θα θεωρήσουμε ότι αυτή η ενέργεια δεν έγινε τεχνηέντως.   

Δοθείσης της ευκαιρίας καθιστούμε σαφές και σε όλους τους τόνους  ότι η ΠΑΕ Ιωνικός είναι αντίθετη σε κάθε ενέργεια μη διεξαγωγής  του Πρωταθλήματος και μάλιστα όταν αυτή υποκινείται  από ιδιοτελείς σκοπούς.  Αντιθέτως αδημονεί για την ολοκλήρωση του. Παράλληλα, δηλώνει πανέτοιμη, μιας και αρχή μας είναι πως τα Πρωταθλήματα πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν στους αγωνιστικούς χώρους με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές, και όχι να κρίνονται σε μυστικές συναντήσεις με γνώμονα επιθυμίες κατά το δοκούν και διάφορα προσχήματα.

Οι δομές και οι εν γένει εγκαταστάσεις του γηπέδου του Ιωνικού, με ενέργειες του Προέδρου του,  πληρούν και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές σε θέματα υγιεινής και διεξαγωγής υψηλού επιπέδου αγώνων.  Με μόνο οδηγό τις εντολές των ειδικών και τις επίσημες αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού, τις οποίες και θα τηρήσουμε απαρέγκλιτα, είμαστε σε αναμονή.

Προτεραιότητα μας είναι  η δημόσια υγεία και  η εύρυθμη λειτουργία του Πρωταθλήματος που είμαστε βέβαιοι ότι αν συνεχιστεί θα μας  βρει Πρωταθλητές.

Αντιπρόεδρος  ΠΑΕ Ιωνικός

Χάρης Λεουνάκης

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET