Πληρωμές και εξόφληση από τη Διοίκηση

2850361.jpg

Ο Ιωνικός εδώ και δύο χρόνια, υπό τη διοικητική εποπτεία του Γιάννη Τσιριγώτη και της οικογενείας, λειτουργεί σε απόλυτα επαγγελματικά πρότυπα σε όλα τα επίπεδα.

Βασική προτεραιότητα της Διοίκησης και αδιαπραγμάτευτος κανόνας, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, είναι η συνέπεια στις πληρωμές των παικτών των προπονητών και συνολικά σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό, έτσι ώστε να υπάρχει υγεία στον σύλλογο μας.

Αυτή η αρχή της Διοίκησης, δεν θα μπορούσε να μην ισχύσει και τώρα, σε μια δύσκολη περίοδο η αλήθεια είναι όχι μόνο για την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο της χώρας αλλά παγκοσμίως, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού που χτύπησε τον πλανήτη.

Η διοίκηση και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Γιάννης Τσιριγώτης, φρόντισαν να προχωρήσουν όλες οι πληρωμές όχι μόνο του Μαρτίου (που έχει κατατεθεί) προς τους ποδοσφαιριστές αλλά να δοθεί και το δώρο Πάσχα την ώρα βεβαίως που ο Ιωνικός είναι μια από τις λίγες ομάδες που δεν χρωστούν ΦΠΑ και ΙΚΑ.

Η διοίκηση του Ιωνικού, εκφράζει την συμπαράσταση προς όλες τις ομάδες που εκ των πραγμάτων αντιμετωπίζουν, άλλη σε μεγαλύτερο άλλη σε μικρότερη βαθμό, οικονομικά ζητήματα λόγω της τεράστιας κρίσης που έφερε η πανδημία.

Και ευχή μας είναι, να ξεπεραστεί μια και καλή η κρίση λόγω κοροναϊού, όλες οι ομάδες να έχουν οικονομική υγεία και τη νέα σεζόν να απολαύσουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET