• Αρχική
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Ο Δήμαρχος και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζουν με θέρμη τον Ιωνικό μας

Ο Δήμαρχος και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζουν με θέρμη τον Ιωνικό μας

tsiriioak.jpg

Ανακοίνωση της οικογένειας Τσιριγώτη:

Όταν αναλάβαμε τη Διοίκηση ως οικογένεια Τσιριγώτη, είχαμε ως όραμα, και ως βασικό στόχο να ξανακάνουμε τον Ιωνικό τεράστιο. Τον ιστορικό Ιωνικό, που έχει γράψει με χρυσά γράμματα ιστορία στον Αθλητισμό σε πολλά αθλήματα!

Στο σήμερα, ο Ιωνικός με “μπροστάρη” στην προσπάθεια το τμήμα του ποδοσφαίρου, με το μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο και τον Ερασιτέχνη αναγεννημένο με 10 αθλήματα στο ενεργητικό, είναι ο Σύλλογος που εκπροσωπεί την Νίκαια σε όλη την Ελλάδα.

Ο μόνος σύλλογος με απίστευτη δυναμική, με ήθος με επαγγελματισμό στην πόλη. Με περηφάνια στεκόμαστε μέσα στους 10 μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδος. Ως οικογένεια Τσιριγώτη, δεν θα πάψουμε να έχουμε έναν και μοναδικό στόχο, κι αυτός δεν είναι άλλος από την ΕΠΙΤΥΧΊΑ. Με πολλή δουλειά λοιπόν και πολύ μεράκι χτίζουμε την επόμενη μέρα αγωνιστικά πάνω στις στέρεες βάσεις των Υποδομών μας.

Μια μεγάλη ομάδα δεν αρκεί να έχει μόνον ανόδους και μετάλλια αλλά και υποδομές σύγχρονες. Συνεχίζουμε λοιπόν και ματώνουμε οικονομικά και θα επενδύουμε με προσωπικά έξοδα ώστε να συντηρούμε και να αναβαθμίζουμε το σπίτι μας, το παλάτι της Νεάπολης.

Είναι ΧΡΕΟΣ μας να χτίσουμε το υψηλότερο επίπεδο. Κανείς, δεν μας χάρισε τίποτα, δεν γίνεται να συμβεί η εξέλιξη και η πρόοδος χωρίς τις δικές μας πρωτοβουλίες. Και εδώ, ως οικογένεια, θέλουμε να αναφερθούμε σε ένα φίλο και σύμμαχο του Ιωνικού.

Στον Δήμαρχο μας κύριο Γιώργο Ιωακειμίδη, που έχει αντιληφθεί την ανοδική πορεία του συλλόγου μας σε όλα τα επίπεδα και στηρίζει με προσωπικές του ενέργειες την όλη προσπάθεια. Σε αυτόν οφείλουμε έξαλλου τις μεγάλες χρηματοδοτήσεις των έργων.

Πρώτη φορά στην Ιστορία του Ιωνικού, ο Δήμαρχος και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζουν με τόση θέρμη τον μεγαλύτερο Σύλλογο της πόλης. Εμείς, δεν θα ξεχάσουμε την προσφορά όλων των φίλων στης ομάδα της καρδιάς μας.

Συνεχίζουμε το μαγικό μας Ταξίδι...

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΙΩΝΙΚΟΣ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΙΩΝΙΚΟΣ».

 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET