Φιλική ήττα για την ομάδα μας

118674979_3217616891620712_8846689202331276207_n.jpg

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ο Ιωνικός ηττήθηκε 2-1 από την Ηλιούπολη εκτός έδρας. Ο Δημήτρης Σπανός, έκανε αρκετές δοκιμές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και έβγαλε τα συμπεράσματα του. Η ομάδα μας πλήρωσε ουσιαστικά δύο λάθη που έγιναν και τα οποία έφεραν τα δύο γκολ του αντιπάλου.

Η ομάδα μας ξεκίνησε στο ματς με 4-2-3-1, τον Φυλακτό στο τέρμα, τον Μουστάκη δεξιά, τον Σινγκ αριστερά, τους Φαζό-Τσιριγώτη στόπερ, τους Γκοτσούλια-Τιεντσέ στα χαφ, τον Ματσούκα δεξιά, τον Βλαχομήτρο αριστερά και τον Ρόλε ελεύθερο πίσω από τον Μάναλη. Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο πρώτο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ήταν μια εξαιρετική κίνηση του Μάναλη στα όρια της περιοχής, όπου γύρισε, σούταρε αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην γραμμή και απομακρύνθηκε. Ο αντίπαλος επιχείρησε να απειλήσει στο 3’ με ένα σουτ του Φάμπιο όπου ο Φυλακτός μπλόκαρε εύκολα, ενώ στο τέταρτο ο Ρόλε πέρασε μια κάθετη στον Βλαχομήτρο αλλά ο Τικταπανίδης βγήκε και μπλόκαρε. Στο 20’ ο Ρόλε είχε μια εκτέλεση φάουλ όπου η μπάλα έφυγε ψηλά, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Αργεντινός πέρασε όμορφη κάθετη πάσα στον Μάναλη κι αυτός με άψογο τελείωμα έκανε το 0-1. Στο 33’ η Ηλιούπολη κατάφερε να ισοφαρίσει όταν ο Φάμπιο βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, πλάσαρε τον Φυλακτό και έκανε το 1-1.

Η ομάδα μας ξεκίνησε με δύο αλλαγές στην επανάληψη, την είσοδο των Βλάχου-Κουρϊρουκίδη, αντί των Τσιριγώτη-Βλαχομήτρου. Στο 57’ ο Ματσούκας με ωραία κίνηση και σουτ εκτός περιοχής απείλησε αγγίζοντας το δεύτερο γκολ, ενώ στο 62’ ο Δημήτρης Σπανός πέρασε στο ματς και τους Ρόκου, Λεουνάκη, Αλεξανδράκη, Ματίας Κάστρο, αντικαθιστώντας τους Φυλακτό, Ρόλε, Ματσούκα και Μάναλη. Στο 78’ η Ηλιούπολη βγήκε στην κόντρα και ο Βινύσιους από κοντά έκανε το 2-1.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Φυλακτός (62’ Ρόκου), Μουστάκης, Σινγκ, Φαζός, Τσιριγώτης (46’ Βλάχος), Τιεντσέ, Γκουτσούλιας, Ρόλε (62’ Ματίας Κάστρο), Βλαχομήτρος (46’ Κουϊρουκίδης), Ματσούκας (62’ Λεουνάκης), Μάναλης (62’ Αλεξανδράκης).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τικταπανίδης, Λεβέντης, Κοτσάλας, Αγοραστής, Αφράτης, Γάγγος, Λάμπη, Γλυνός, Γεμιστός, Βινύσιους, Ταβάρες.

Στον πάγκο: Γεωργιάδης, Ορφανός, Πέτρας, Γαβαλάς, Μπλέντι, Ζώης, Κουστουμπάρδης, Δωματιάδης, Τζόι, Στεφανής, Πετρόπουλος, Μουγιακάκος, Τουρκοχωρήτης.

*Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Φρανκ Ερίκ Τιεντσέ αντιμετώπισε πρόβλημα στα πλευρά και αποχώρησε από το ματς.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET