Φιλική ισοπαλία στο Ελ Πάσο

120737951_3391552940891345_2869352607972010356_n.jpg

Ισόπαλος με σκορ 2-2 ήρθε ο Ιωνικός, στο σημερινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο Ελ Πάσο κόντρα στην Καλλιθέα.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού, απείλησαν στο ξεκίνημα με ένα σουτ του Βλαχομήτρου από πλάγια θέση αριστερά όπου ο Κουρεπίνης έβγαλε, ενώ ο αντίπαλος που επιχειρούσε να χτυπήσει κυρίως στην κόντρα άνοιξε το σκορ στο 25’ με πλασέ του Καββαδία ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κενό. Η απάντηση στο γκολ της Καλλιθέας, που ήταν κόντρα στη ροή, ήρθε με τη συμπλήρωση μισής ώρας, όταν η ομάδα μας έβγαλε ωραία δημιουργία από τον άξονα, ο Ρόλε πάσαρε στον Κάστρο κι αυτός βγαίνοντας σε θέση τετ-α-τετ ισοφάρισε σε 1-1 με ωραίο τελείωμα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αργεντινός σκόρερ της ομάδας μας, δέχτηκε ένα μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή από τον αντίπαλο αμυντικό, ζήτησε πέναλτι, αλλά ο διαιτητής Κατοίκος έδειξε παίζετε. Το δεύτερο ημίχρονο λόγω και των αλλαγών αλλά και του δυναμισμού που είχε το ματς πήγε σε πιο χαμηλό τέμπο. Ο Ιωνικός κατάφερε στο 55’ να πάρει κεφάλι στο σκορ με σουτ του Ματσούκα από πολύ πλάγια θέση όπου κρέμασε τον αντίπαλο, ωστόσο δύο λεπτά μετά ο Καββαδίας με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2, έχοντας ωστόσο προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Γκίνο που δεν δόθηκε. Το ματς από εκεί και πέρα έχασε τον όποιο ρυθμό είχε και το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους. 

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστοπουλος (46’ Γκίνης), Βλάχος (70’ Μουστάκης), Τσιριγώτης (75’ Φαζός), Φουρλάνος (75’ Κύργιας), Αμπούντ Ομάρ, Κόρμπος (60’ Γκουτσούλιας), Ματσούκας (75’ Μάναλης), Γκίνο (60’ Τιεντσέ), Βλαχομήτρος (70’ Μπρίτο), Ρόλε, Κάστρο (75’ Κουϊρουκίδης).

Ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Σπανός μετά το φινάλε στο Ελ Πάσο τόνισε στο ionikosfc.gr: «Δώσαμε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι και πάντα εμείς κοιτάμε τη δική μας εικόνα. Τι μπορούμε να διορθώσουμε. Τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Όλα έρχονται μέσα από την δουλειά και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε από την πρώτη της προετοιμασίας μας. Εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας. Δεν μας απασχολεί κάτι άλλο, δεν μας απασχολούν ούτε οι εξωγενείς παράγοντες».

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET