Φιλική ισοπαλία με τον Διαγόρα Ρόδου

IMG_7296.JPG

Ισόπαλος με σκορ 2-2 ήρθε ο Ιωνικός σε φιλικό παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου που διεξήχθη στο γήπεδο της Μαγούλας.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού, βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ (2-0), αλλά στην επανάληψη με έντονη πίεση, αρχικά μείωσαν με τον Τιεντσέ και στη συνέχεια ισοφάρισαν για το τελικό 2-2 με τον Βλαχομήτρο.

Με 4-2-3-1, τον Γκίνη στα δοκάρια, τον Μουστάκη δεξιά, τον Ομάρ αριστερά, τους Τσιριγώτη-Φαζό στόπερ, τους Γκίνο-Γκοτσούλια στα χαφ, τον Ρόλε ελεύθερο, τον Ματσούλα δεξιά, τον Μάναλη αριστερά και τον Κάστρο στην κορυφή ξεκίνησε η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο. Ο Διαγόρας στο 5’ κατάφερε να εκμεταλλευτεί την πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε μετά από αδράνεια και με ψηλοκρεμαστό σουτ του Γεωργίου έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Ιωνικός απείλησε με εκτέλεση φάουλ του Γκίνο όπου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 10’ ο αντίπαλος είχε τη δική του επικίνδυνη στιγμή με πλασέ του Μπαστακού, όπου ο Γκίνης του είπε όχι με σωστή αντίδραση. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, η ομάδα μας είχε ωραία κυκλοφορία, ο Ρόλε σούταρε, η μπάλα φαίνεται να χτύπησε σε χέρι αντιπάλου που βρισκόταν εντός περιοχής αλλά ο διαιτητής έδειξε παίζετε. Όπως παίζετε έδειξε και σε ένα σπρώξιμο εντός περιοχής στον Κάστρο. Η ομάδα μας άσκησε πίεση σε αυτό το διάστημα, είχε καλή στιγμή με ένα σουτ του Αμπούντ όπου ο αντίπαλος γκολκίπερ έσωσε, ενώ στο 35’ ήταν η σειρά του Γκίνη να σταματήσει τον Αυγενικού σε τετ-α-τετ, ενώ στο 40’ και πάλι ο Γκίνης είπε όχι, αυτή την φορά σε προσπάθεια του Μπαστακού.

Στην επανάληψη με το ξεκίνημα η ομάδα μας επιχείρησε να ασκήσει πίεση ψηλά, με τον Δημήτρη Σπανό να προχωρά σε δέκα αλλαγές σε σχέση με το πρώτο μέρος. Η ενδεκάδα της ομάδας μας, μετά τις αλλαγές: Αναγνωστόπουλος, Βλάχος, Ομάρ, Κύργιας, Φουρλάνος, Τιεντσέ, Κόρμπος, Μπονέτι, Μπρίτο, Βλαχομήτρος, Κουϊρουκίδης. Στο 55’ ο Ιωνικός άγγιξε την ισοφάριση με εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο και κεφαλιά του Φουρλάνου όπου ο αντίπαλος γκολκίπερ έδιωξε σε κόρνερ, ενώ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Βλάχου, με τον Μπαστακό να κάνει το 2-0 από τα 11 βήματα. Ο Ιωνικός απείλησε στο 63’ με σουτ-άουτ του Μπονέτι όπου η μπάλα έφυγε ψηλά, ενώ λίγο αργότερα από κόρνερ του Μπρίτο ο Κουϊρουκίδης πήρε την κεφαλιά με τον αντίπαλο γκολκίπερ να μπλοκάρει. Η υπεροχή της ομάδας μας απέφερε καρπούς στο 73’ όπου και μείωσε σε 1-2 με κοντινό πλασέ του Τιεντσέ, κι ενώ είχε προηγηθεί εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο, όπου ο αντίπαλος κίπερ έδιωξε στη γωνιά του. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο, άγγιξε την ισοφάριση σε δύο τρεις περιπτώσεις με κορυφαία όλων την εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο που ο αντίπαλος γκολκίπερ απομάκρυνε και εν τέλει την πέτυχε στο 88’: Οι παίκτες του Ιωνικού συνεργάστηκαν άψογα από τα δεξιά με τον Μπρίτο να ανεβάζει στην πλευρά τον Βλάχο, αυτός σέντραρε και ο Βλαχομήτρος με πανέξυπνη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Γκίνης (46’ Αναγνωστόπουλος), Μουστάκης (46’ Βλάχος), Φαζός (46’ Κύργιας), Τσιριγώτης (46’ Φουρλάνος), Ομάρ (89’ Αλεξανδράκης), Γκινο (46’ Τιεντσέ), Γκοτσουλιας (46’ Κόρμπος), Ρόλε (46’ Μπονέτι), Ματσουκας (46’ Μπρίτο), Μαναλης (46’ Βλαχομήτρος), Κάστρο (46’ Κουϊρουκίδης).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET